Nieuws

In aandelen, maar wel beschermd!

Een acht jaar lange aaneengesloten stijging. Dat is waar we het over hebben als we praten over de periode 2009 tot heden. Hoewel het zeker geen zorgeloze periode was zijn de aandelenmarkten sinds de dip in 2008 gemiddeld grofweg 200% gestegen tot de huidige alltime highs.

https://bit.ly/2ZOwHqA geen attributie noodzakelijk

DAX blijft onder druk

Conform de verwachting was de DAX opnieuw wisselvallig gestemd en sloot uiteindelijk lager.

Robert Webbe & https://flic.kr/p/t6dM79

AEX over drie maanden op 514

In de eerste helft van augustus steeg de AEX naar 530. Dit zorgt ervoor dat de beleggers deze maand de hoogste voorspelling sinds 2015 durven te doen.

Ali T & https://flic.kr/p/5fu6aV

Deze zeepbel is een andere zeepbel

Deze zeepbel is uniek en moet als zodanig worden geanalyseerd. De hamvraag gaat niet over het beleggerssentiment maar of centrale banken de abnormale situatie die zij creëerden kunnen beheersen.

Shopify

Shop(ify) till you drop

Het e-commerce platform Shopify helpt ondernemers bij het opstarten van een webshop. Of je nu producten online verkoopt of via social media of uit de achterbak van een auto, het platform van Shopify helpt van A tot Z.

AJ Cann & https://flic.kr/p/drFCi7

Goud: lange termijn koopsignaal

Wij generen ons bijna om te zeggen maar onze recente artikelen over goud waren weer een schot in de roos.

Source: Eric Golub & https://flic.kr/p/6DW9Di

Zilver staat op punt van spectaculaire rally

Wij hebben u recent gewezen op de kansen in zilver. Daarin stelden wij “Het lijkt er dus op dat zilver de opmars in de komende weken zal voortzetten.”. Als De Kritische Belegger waren we opnieuw er op tijd bij en wij blijven u op een onafhankelijke manier informeren op de belangrijkste trends

Source: https://pixabay.com/nl/trump-dollar-de-handel-deal-symbool-2387091/

Trump omlaag, dollar omlaag

Er komen woelige tijden aan op de valutamarkt. Tot nu is deze markt zelfs voor beleggers een veel betere plek geweest dan de aandelenbeurzen die voornamelijk zijwaarts bewegen.