Zilver staat op punt van spectaculaire rally

Wij hebben u recent gewezen op de kansen in zilver. Daarin stelden wij “Het lijkt er dus op dat zilver de opmars in de komende weken zal voortzetten.”. Als De Kritische Belegger waren we opnieuw er op tijd bij en wij blijven u op een onafhankelijke manier informeren op de belangrijkste trends.

Heeft u een positie in zilver , of bent u van plan in zilver te stappen, lees hieronder onze tip!

Wij hebben een interessant automatisch systeem gevonden met indrukwekkende cijfers. Het systeem kon in 1 jaar en drie maanden het starkapitaal laten groeien van $35.000 naar ruim $103.000. Dat is een rendement op jaarbasis van 255% ! < KLIK HIER VOOR MEER Informatie >

Op de avond van 6 juli tijdens de Aziatische handelsuren raakte een enorme verkooporder van 40-50 miljoen oz zilver de COMEX-futuresmarkt. Hierdoor zakte de zilverprijs naar de laagste stand sinds april 2015.

Bron: ZeroHedge

De prijs bleef dalen tot een dieptepunt van $ 15,145 op 10 juli. De zilvermarkt heeft echter deze forse tik overleefd en is sindsdien gestegen. De koers zet sinds 10 juli hogere bodems en toppen neer. Op dinsdag 15 augustus daalde de goudprijs naar de dieptepunt van $ 1272,70 per ounce en de prijs van zilver tot $ 16,56 per ounce. Zoals de wekelijkse grafiek laat zien, zit zilver op een bullish terugkeerhandelpatroon.

Zilver klom boven de $17 en de korte termijn steun is dat niveau. De trage stochastic, een momentum indicator, blijft wijzen op een opgaande trend op dag-en weekbasis. Op kwartaalbasis kwam zilver in een opwaartse trend in januari 2016 na een koersdaling tot $13,635 per ounce. De tijdsframes (van dagelijks tot op kwartaalbasis) lijken te wijzen op een aanstaande rally in de prijs van het edelmetaal.

Heeft u een positie in zilver , of bent u van plan in zilver te stappen, lees hieronder onze tip! Wij hebben een interessant automatisch systeem gevonden met indrukwekkende cijfers. Het systeem kon in 1 jaar en drie maanden het starkapitaal laten groeien van $35.000 naar ruim $103.000. Dat is een rendement op jaarbasis van 255% ! < KLIK HIER VOOR MEER Informatie >

Sinds januari 2016 wordt zilver verhandeld in een bereik van $ 13,625 tot $ 21,095. Het middelpunt van deze range bedraagt ​​$17,36. Gisteren sloot de prijs op $17,03. Na de flashcrash op 6 juli ligt de steun $ 15,145 met technische weerstand op $ 18,78 , de hoogste stand van dit jaar.  De gemiddelde koers van 2017 is $16,963. Het zou gezonde ontwikkeling zijn als de prijs tussen de $ 16,963 en $ 17,36 consolideert. De beweeglijkheid bedroeg dit jaar tot nu toe $3,635 dollar. Een daling van de volatiliteit kan leiden tot een koerssprong in de komende weken en maanden.

Volgens  zijn er vier redenen waarom de zilverprijs gaat stijgen. Hij heeft een koersdoel van $21. Ten eerste is de dollar (dollarindex) gezakt van een piek van 103.815 naar een dieptepunt van $92,39, een daling van 11%. De historische verhouding tussen de dollar en zilver wijst op een hogere prijs van het edelmetaal.

Daarnaast komt zilver in beeld in periode van angst en onzekerheid op de markten, De situatie met Noord-Korea is daar een voorbeeld van. Zilver maar ook goud profiteren van geopolitieke onzekerheden. Noord-Korea is niet het enige spanningsveld. Ook met Rusland liggen de verhoudingen niet goed. Ook Iran is een bron van zorg.

De opkomst van digitale munten is een veeg teken in het geloof van fiat valuta. Zilver en goud hebben een lange geschiedenis als harde bezittingen. Een daling van de waarde van fiat valuta, die gebaseerd zijn op volledige vertrouwen en de overheid kan een andere reden zijn dat de zilvertrein gaat vertrekken.

Tenslotte is de trend op dag,week, maand en kwartaalbasis opwaarts gericht. Bereid u voor op een beweging van epische proporties in de komende weken en maanden.

Heeft u een positie in zilver , of bent u van plan in zilver te stappen, lees hieronder onze tip! Wij hebben een interessant automatisch systeem gevonden met indrukwekkende cijfers. Het systeem kon in 1 jaar en drie maanden het starkapitaal laten groeien van $35.000 naar ruim $103.000. Dat is een rendement op jaarbasis van 255% ! < KLIK HIER VOOR MEER Informatie >

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.