fbpx

Het verhaal achter het succes van Automatisch Beleggen

Beleggen is vaak gebaseerd op emoties. Daalt de beurs dan worden mensen zenuwachtig en willen ze het liefst van hun aandelen af. Stijgen de koersen dan is vaak het omgekeerde het geval.

Oprichter Satilmis Ersintepe: “Beleggen is haast een neurobiologisch proces. Mensen handelen vanuit emotie in plaats van ratio. Voor mij ligt daar de sleutel van het succes van Automatisch Beleggen.”

Ersintepe ontwikkelde voor Automatisch Beleggen een algoritme op basis van marktpatronen op de beleggersmarkt. Onafhankelijk dus van emoties. De resultaten waren boven verwachting. Automatisch Beleggen behaalde de afgelopen vijf jaar een rendement van maar liefst 475%. Zelfs met een dalende beurs, kun je met Automatisch Beleggen nog geld verdienen.

Een andere succesfactor is dat Automatisch Beleggen zich uitsluitend toelegt op de DAX. De Duitse beurs die zich richt op de grootste dertig beursgenoteerde Duitse ondernemingen. Daardoor heeft u grotere spreiding dan bij enkele aandelen en loopt u minder risico. Bovendien houdt de DAX niet alleen rekening met koersprestaties maar ook met dividenden. Hierdoor krijgen we een veel getrouwer beeld van de situatie dan bijvoorbeeld met de AEX en kunnen we beter anticiperen.

De vele positieve reacties bevestigen onze missie.
– Satilmis Ersintepe, CEO De Kritische Belegger

Onze Oprichter

Satilmis Ersintepe

Met zijn fascinatie voor beleggen en het gedrag van mensen besluit Satilmis Ersintepe economie aan de Universiteit van Amsterdam te studeren. Vervolgens werkt hij bij verschillende banken en vermogensbeheerders. Dankzij zijn uitgebreide werkervaring bouwt Satilmis een grote kennis over de beleggingswereld op. Vanuit die ervaring ontwikkelt hij Automatisch Beleggen. Een revolutionair beleggingssysteem waarmee hij jaarlijks een succesvol rendement van ruim 60 procent behaalt. Steeds meer beleggers vinden de weg naar Automatisch Beleggen. Het sterk groeiende aantal beleggers bevestigt dat.