Het verhaal achter ons succes

Bij de Kritische belegger hebben we altijd al een fascinatie gehad voor beleggen en menselijk gedrag. Hoe nemen mensen beslissingen en waarop baseren ze hun keuzes? Hoe komt het bovendien dat er grote welvaartsverschillen zijn?

In November 2008 tijdens de economische crisis, op het dieptepunt van de aandelenkoersen, besluit Satilmis op zoek te gaan naar antwoorden op deze vragen. Banken verkeren op dat moment in zwaar weer en beleggers verliezen veel geld. Online is er voldoende informatie te vinden over de markt, maar deze kennis is altijd verbonden aan financiële instituties en nooit onafhankelijk. Satilmis wil een fris en onbevangen geluid bieden, zonder belangenverstrengeling, maar met eerlijke onafhankelijke analyses en informatie.

Zo onstaat De Kritische Belegger. Door de jaren heen
leren steeds meer mensen zijn platform kennen en ontvangt hij vele positieve reacties over de informatie die hij met de wereld deelt. Nog dagelijks verdiept hij zich in de beurzen en handelskoersen. Voor zowel klanten als voor de bezoekers van onze website.

De vele positieve reacties bevestigen onze missie.
– Satilmis Ersintepe, oprichter De Kritische Belegger

Tijdens deze periode ontwikkelt hij een programma dat geheel automatisch inspeelt op de marktpatronen van de beleggersmarkt. Dat doet hij met resultaat: in de afgelopen jaar heeft De Kritische Belegger een rendement van 475%.

De Kritische belegger werkt transparant, praktisch, diepgravend en altijd gebaseerd op onafhankelijk en degelijk onderzoek om zo het rendement voor haar te maximaliseren.

Ervaar zelf de mogelijkheden van Automatisch Beleggen.

Onze Oprichter

Satilmis Ersintepe

Met zijn fascinatie voor beleggen en het gedrag van mensen besluit Satilmis economie aan de Universiteit van Amsterdam te gaan studeren. Vervolgens werkt hij bij verschillende banken en vermogensbeheerders. Dankzij zijn uitgebreide werkervaring bouwt Satilmis een grote kennis over de beleggingswereld op wat hij implementeert in zijn zelf ontwikkelde beleggingssysteem genaamd: Automatisch Beleggen

Satilmis voorziet de dotcom-bubbel, maar blijft onbegrepen. Hij laat zich echter niet uit het veld slaan maar is juist dankzij zijn eigenzinnigheid, kritische blik en zelf ontwikkelde beleggingssysteem kundiger dan ooit. Voor zijn relaties behaalt hij jaarlijks een succesvol rendement van ruim 60 procent.

Satilmis in gesprek met Beleggen.com

Waarom kiezen voor De Kritische Belegger?

Samenwerken met De Kritische Belegger biedt verschillende voordelen.

Ontvang kansrijke tips

Als belegger wilt u rendement maken. Wij bieden regelmatig tips waarvan u kunt profiteren in onze nieuwsbrief.

Deskundig

Wij werken samen met onafhankelijke partijen om een optimale deskundigheid te kunnen bieden.

Hulpvaardig

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag om beter te kunnen beleggen. Wij staan altijd open voor een gesprek.

Jarenlange ervaring

Dankzij ons trackrecord van ruim 10 jaar kunt u op ons bouwen. We vormen een tegenwicht tegen grote instituties.

Eerlijk en betrouwbaar

We bieden altijd eerlijke informatie en advies. Zo werken we enkel met deskundigen samen met verstand van zaken.

Aan de slag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Klanten vertellen