Onderwerp

Nieuws

Altijd op de hoogte Uiteraard houden we de actualiteit en de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten. Zodoende weten we wat er speelt en kunnen we hierop snel en adequaat op inspelen. Wilt u ook regelmatig op de hoogte gehouden worden? Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van De Kritische Belegger.

Rijke beleggers vluchten uit aandelen

Satilmis Ersintepe

/

5 juni 2023
Vermogende beleggers vluchten uit aandelen. Nieuwe studie toont daling van vermogen in aandelen tot laagste niveau in 21 jaar.

Is zwakte in aandelen op komst?

Satilmis Ersintepe

/

5 juni 2023
De M2-geldhoeveelheid krimpt voor de vijfde keer in 153 jaar. Dit kan gevolgen hebben voor Wall Street en beleggers. Op de lange termijn stijgen aandelenkoersen meestal.

Het ‘nieuwe tijdperk’ van Apple

Satilmis Ersintepe

/

5 juni 2023
Apple kan zijn langverwachte AR/VR headset lanceren op de WDC. De ‘Reality Pro’ is gericht op ontwikkelaars en kan de metaverse revitaliseren. Een succesvolle lancering kan de afdeling Wearables, Home en Accessoires van Apple een boost geven.

Turkse lira vervolgt glijvlucht

Satilmis Ersintepe

/

2 juni 2023
Wat zijn de oorzaken en uitdagingen waarmee president Erdogan wordt geconfronteerd bij het aanpakken van deze problemen?
Ali T & https://flic.kr/p/5fu6aV

AI-zeepbel lijkt op internet- en bitcoinzeepbel

Satilmis Ersintepe

/

2 juni 2023
De hype rond AI drijft halfgeleideraandelen naar recordhoogtes. Maar met hoge verwachtingen komt het risico van teleurstelling.
bargainmoose & www.bargainmoose.ca/ & https://flic.kr/p/6ttLDT

VS verhoogt schuldenplafond: wat nu?

Satilmis Ersintepe

/

2 juni 2023
Wat is de impact van de verhoging van het Amerikaanse schuldenplafond op de financiële markten.
Source: Moyan Brenn & https://flic.kr/p/kRaMsy

Goudprijs gaat exploderen

Satilmis Ersintepe

/

2 juni 2023
Goud is op weg naar een nieuwe stierenmarkt. Lees hoe je kunt profiteren van deze potentiële rally met mijnbouwaandelen zoals Wheaton Precious Metals en SSR Mining.

Nvidia: $2 biljoen tegen 2030?

Satilmis Ersintepe

/

1 juni 2023
Kan Nvidia tegen 2030 $2 biljoen waard zijn? Deze analyse onthult de spannende toekomst van dit toonaangevende chipbedrijf.

Betaaldag goud dankzij gok Fed

Satilmis Ersintepe

/

1 juni 2023
Goud bereikte in april een hoogtepunt voor het jaar. Een pauze van de Fed kan positief zijn voor goud en de prijs van het goud mogelijk nog hoger drijven.