Tijden zijn veranderd en beleggen voor de particulier is toegankelijker dan ooit. Beleggen is alleen niet minder complex geworden. De drempel om te beginnen met beleggen is nog altijd behoorlijk hoog. Om van alles op de hoogte te zijn vergt een behoorlijke investering van tijd. Beleggen via de bank kan, maar de bank pakt een behoorlijk deel van je mogelijke winst. Daarvoor hebben wij dé oplossing: Automatisch Beleggen.

Wat is Automatisch Beleggen?

Met Automatisch Beleggen wordt uw geld professioneel voor u belegd. U hoeft zich niet in te lezen in de markt, niet dagelijks op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en zich geen zorgen te maken over het benutten van kansen.

Aan de hand van onze kennis, ervaring en kunde dragen wij zorg voor een zo hoog mogelijk rendement op uw inleg. Wij benutten voor u kansen op de beurs die de banken laten liggen. Dankzij onze werkwijze hebben we de afgelopen 5 jaar een doeltreffend rendement van 475 procent op uw inleg weten te behalen. Dit alles doen wij bovendien op basis van een no cure no pay basis.

Heeft u weinig tijd maar realiseert u zich ook dat het geld op uw spaarrekening alleen maar geld kost in plaats van dat het geld oplevert. Download dan onze brochure voor meer informatie over Automatisch Beleggen.

De voordelen van Automatisch Beleggen

Waarom is Automatisch Beleggen interessant voor u? We zetten de grootste voordelen voor u op een rij:

  • Beschikking over uw eigen rekening. Hoewel wij aan de slag gaan met het beleggen van uw vermogen, houdt u de beschikking over uw eigen rekening.
  • Geen verplichtingen, op ieder moment opzegbaar. U kunt op ieder moment onze samenwerking opzeggen.
  • No cure no pay. Alleen wanneer er winst gemaakt wordt zijn betaalt u provisiekosten.
    Flexibele inzet. U kunt op ieder moment uw inleg verhogen.
  • Duidelijk inzicht. Bekijk de actuele status van uw beleggingen. U kunt op ieder moment de resultaten bekijken.
  • U hoeft zelf niets te doen. Wij verzorgen uw gehele beleggingsportefeuille.

Rendement Automatisch Beleggen

De afgelopen jaren hebben we een mooi rendement behaald en onze klanten zijn dan ook meer dan tevreden. Vaak zien we dat ze hun inleg bij ons zelfs verhogen. Voor uw beleggingen maken we gebruik van DaxTrader, waarmee we sinds 2015 een rendement van 475 procent hebben behaald.

Automatisch beleggen kritische belegger

Kapitaalontwikkeling Daxtrader per 1 januari 2021

Provisiekosten op no cure no pay basis

Eén van onze belangrijkste voordelen is dat er alleen provisiekosten worden betaald wanneer er ook daadwerkelijk winst wordt gemaakt. Deze kosten bedragen 20 procent van de gemaakte winst.

Ervaringen van onze deelnemers

Het Automatisch Beleggen is een ideaal programma gebleken voor degene met weinig tijd of die gewoon zorgeloze manier rendement willen behalen.

Na veel contact met Satilmis ben ik sinds 5 maart 2020 begonnen met gemaksbeleggen Ik moet zeggen het overtreft mijn stoutste verwachtingen. Een score van 35%. Mijn complimenten voor het team wat dit mogelijk maakt.

Ed Visser over DaxTrader, 19 maart 2020 Tweet

Is Automatisch Beleggen iets voor u?

Een bewezen rendement halen op een eenvoudige manier? Ga aan de slag met Automatisch Beleggen.

Benieuwd hoe wij u daarbij kunnen helpen? Download de brochure met extra informatie over Automatisch Beleggen.

Direct aanmelden

Overtuigd van de mogelijkheden van Automatisch Beleggen? Meld uzelf dan direct aan.