fbpx

Ontdek ook de voordelen van Automatisch Beleggen

De voordelen

 • Hoog rendement. 475% in de afgelopen 5 jaar
 • Alleen u kan bij uw rekening.
 • Veilig. U belegt via ATC Brokers.
 • Meer spreiding. U belegt in de DAX, de Duitse beurs
 • Geen verplichtingen. U kunt ieder moment opzeggen.
 • No cure no pay. Alleen provisiekosten als u winst maakt.
 • Duidelijk inzicht. U kunt altijd uw resultaten bekijken.
 • Gemak. U hoeft niets te doen. Wij regelen alles voor u.

Automatisch Beleggen kent veel enthousiaste deelnemers. Dat komt door de uitstekende resultaten. Maar wat maakt Automatisch Beleggen nu zo succesvol? Het is een combinatie van drie belangrijke factoren.

 1. Automatisch Beleggen werkt met slimme algoritmes die zijn ontwikkeld op basis van marktpatronen op de beleggersmarkt van de afgelopen decennia.

 2. U kunt vertrouwen op de expertise van ATC Brokers. De Brits/Amerikaanse broker met de strengste toezichthouders ter wereld.

 3. Automatisch Beleggen richt zich uitsluitend op de DAX, de Duitse beurs. Daardoor heeft u meer spreiding en loopt u minder risico.

Zo start u automatisch beleggen

Allereerst wordt u aangemeld bij ATC Brokers, de gerenommeerde Brits-Amerikaanse Broker. Daar opent u geheel gratis uw rekening en stort u meteen uw startkapitaal van minimaal € 10.000. Uw rekening wordt vervolgens gestald bij Nation West, onderdeel van Bank of Scotland. Geheel veilig en vertrouwd. Want alleen u als rekeninghouder heeft toegang tot de rekening. Alleen u en niemand anders. Ook De Kritische Belegger niet.

Het algoritme doet zijn werk

Zodra de rekening is geopend gaan onze algoritmes voor u aan het werk. U hoeft verder niets te doen. Onze aan- en verkoopacties worden automatisch gekopieerd naar uw rekening. Met andere woorden: u belegt wat wij ook beleggen.

Automatisch beleggen kritische belegger

Kapitaalontwikkeling DaxTrader per 1 januari 2021

Wat kost Automatisch Beleggen?

Met Automatisch Beleggen belegt u op no cure no pay basis. Wanneer u niets verdient, betaalt u ook niets. Maakt u winst, dan betaalt u een vergoeding van 20% over de winst.
Een voorbeeld: U belegt € 10.000 en u behaalt een winst van 25%, een bedrag dus van € 2.500. Van dit bedrag wordt 20%, dat wil zeggen € 500, als vergoeding voor onze dienst in rekening gebracht.

Beleggen brengt risico’s met zich mee

Eerlijk is eerlijk: successen in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Onze beleggingen worden uitgevoerd door middel van CFD’s. Dit zijn speculatieve producten waarvan het risico relatief hoog is en u dient zich dan ook bewust te zijn van deze risico’s. Handel daarom nooit met (geleend) geld dat u eigenlijk niet kunt missen.

 

Ooit met nietsdoen 475% rendement behaald …?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag over uw beleggingsmogelijkheden. Neem daarom contact met ons op als u graag meer wilt weten over Automatisch Beleggen. Ons telefoonnummer is +31 229754416. U krijgt dan een van onze specialisten te spreken. Of mail uw vraag naar info@dekritischebelegger.nl. Wij zorgen ervoor dat u dezelfde dag nog antwoord krijgt.

Direct aanmelden

Overtuigd van de mogelijkheden van Automatisch Beleggen? Meld uzelf dan direct aan.