Steeds meer particulieren zijn geïnteresseerd in beleggen omdat een spaarrekening niets meer oplevert.

Wie echter zelf geen tijd of kennis heeft om op de beurs te handelen, kan ervoor kiezen om via de bank te laten beleggen. Vroeger was deze dienstverlening er alleen via speciale adviseurs voor grote vermogens, bijvoorbeeld vanaf 250.000 euro. Bij ons kan dat al vanaf 10.000 euro.

Wilt u een mooi rendement halen op een makkelijke manier? Wij bieden het Automatisch Beleggen aan. Een gewild product voor degene die weinig tijd heeft, of zich niet helemaal wil verdiepen in het beleggen.

Wat is Automatisch Beleggen?

Wij bieden een populair product aan waarbij u op een professionele manier belegd. Het kost u zelf geen tijd en moeite. Er zijn zeer veel kansen op de beurs die wij voor u kunnen benutten. De afgelopen jaren hebben onze klanten met automatisch traden een mooi rendement gehaald. Automatisch Beleggen is de manier om een optimaal rendement te halen, ook voor particulieren met weinig tijd.

Wilt u meer weten over Automatisch Beleggen? Ontvang nu onze gratis brochure!

De voordelen van Automatisch Beleggen

Naast de genoemde voordelen van Automatisch Beleggen (kost weinig tijd en niet veel beleggingskennis nodig), geven onze klanten aan dat er nog veel meer voordelen zijn:

  • U houdt gewoon de beschikking over uw eigen rekening
  • Geen verplichtingen: u kunt op elk moment opzeggen
  • No cure no pay: alleen abonnementskosten bij winst
  • Flexibel product: u kunt later altijd uw inzet verhogen
  • Duidelijk inzicht: u kunt op elke moment uw resultaten bekijken

Wat kost het en wat levert het op?

De afgelopen jaren hebben wij een zeer mooi rendement behaald. Onze klanten zijn daarom ook zeer tevreden, en verhogen zelfs de inzetten. We maken gebruik van DaxTrader Automatisch Beleggen. Deze is actief vanaf 2015 waarbij een rendement gehaald is van 475%. Dit is meer dan 80% per jaar.

Lees nu alles over de resultaten van Automatisch Beleggen.

Kapitaalontwikkeling Daxtrader per 1 januari 2021 

Kapitaalontwikkeling Daxtrader per 1 januari 2021

De kosten om mee te doen aan dit geliefde programma zijn slechts 20% van de gemaakte winst. Onze voorwaarden zijn heel erg duidelijk en worden gewaardeerd door onze klanten. 

Lees nu alles over de exacte kosten van Automatisch Beleggen. 

Ervaringen van onze deelnemers

Het Automatisch Beleggen is een ideaal programma gebleken voor degene met weinig tijd of gewoon op een makkelijke manier rendement willen halen.

Na veel contact met Satilmis ben ik sinds 5 maart 2020 begonnen met gemaksbeleggen Ik moet zeggen het overtreft mijn stoutste verwachtingen. Een score van 35%. Mijn complimenten voor het team wat dit mogelijk maakt.

Ed Visser over DaxTrader, 19 maart 2020 Tweet

Automatisch Beleggen: ook iets voor u?

Een mooi bewezen rendement halen op een makkelijke manier? Dan is Automatisch Beleggen zeker iets voor u.

Wilt u meer weten over op welke manieren wij u kunnen helpen? Vraag dan de uitgebreide brochure aan over Automatisch Beleggen.

Aanmelden Automatisch Beleggen

Voor het aanmelden voor Automatisch Beleggen hebben we enkele gegevens van u nodig. Om te kunnen beginnen willen we graag uw NAW-gegevens hebben en voor welk bedrag u mee wilt doen.