Uw portfolio manager heeft nauwelijks geslapen vanwege z'n 3 weken oude baby.

Onze algoritmes zijn
24/7 scherp.

De nieuwe manier van beleggen.

Bij De Kritische Belegger belegt u automatisch en betaalt u alleen commissie als u winst maakt. Maar er is meer.

U belegt via slimme algoritmes op de DAX, de Duitse beurs. Op deze beurs kunt u uw portefeuille beter spreiden dan bijvoorbeeld op de AEX en maakt u kans op een hoger rendement. 

Onze algoritmes zijn ontwikkeld op basis van patronen van de beleggersmarkt van de afgelopen decennia. Daardoor belegt u onafhankelijk van emoties en invloeden van buitenaf. Met andere woorden: met onze algoritmes staat u altijd scherp.

In onze brochure leest u alles over automatisch beleggen. Vraag hem nu aan. Dan maakt u meteen kennis met de vele voordelen van het nieuwe beleggen op no-cure-no-pay basis.

De voordelen

  • No-cure-no-pay. U betaalt alleen provisiekosten als u winst maakt.
  • Automatisch beleggen via slimme algoritmes. 
  • Beleggen zonder invloed van emoties. 
  • Veilig. U belegt via ATC Brokers.
  • Meer spreiding. U belegt in de DAX, de Duitse beurs 
  • Geen verplichtingen. U kunt op ieder moment opzeggen.

Wat kost Automatisch Beleggen?

Met Automatisch Beleggen belegt u op no-cure-no-pay basis. Wanneer u niets verdient, betaalt u ook geen provisie. Maakt u winst, dan betaalt u een vergoeding van 20% op de winst. 

Een voorbeeld: u belegt € 10.000 en u behaalt een winst van 25% of € 2.500. Op dit bedrag wordt 20% of € 500 als vergoeding voor onze dienst in rekening gebracht.

Beleggen brengt risico’s met zich mee

Eerlijk is eerlijk: successen in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Onze beleggingen worden uitgevoerd door middel van CFD’s. Dit zijn speculatieve producten waarvan het risico relatief hoog is. U dient zich dan ook bewust te zijn van deze risico’s. Handel daarom nooit met (geleend) geld dat u eigenlijk niet kunt missen.

Ooit met nietsdoen 475% rendement behaald …?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag over uw beleggingsmogelijkheden. Neem contact op met één van onze specialisten als u graag meer wilt weten over Automatisch Beleggen. Ons telefoonnummer is 0229 – 75 44 16. Of mail uw vraag naar info@dekritischebelegger.nl. Wij zorgen ervoor dat u dezelfde dag nog antwoord krijgt.

Direct aanmelden

Overtuigd van de mogelijkheden van Automatisch Beleggen? Meld uzelf dan direct aan.