Graag ontvang ik de brochure over automatisch beleggen

Wij hanteren een ‘No Cure No Pay’-methode: u betaalt alleen als er winst gemaakt wordt. U betaalt een variabele vergoeding van 20 % van de winst van het systeem. Ook werken we met het ‘High Water Mark’-principe. Dit is een ‘No Cure No Pay’-methode die inhoudt dat een eventueel verlies eerst moet worden goedgemaakt voordat abonnementskosten in rekening wordt gebracht.

Als het systeem 1.000 euro winst maakt, dan betaalt u dus 200 euro abonnementskosten. Als u zelf bijvoorbeeld een winst van 100 euro maakt doordat u zelf eerder of later een positie sluit, dan wordt dat niet geteld voor de berekening van de abonnementskosten.

Het uitgangspunt is dat het resultaat van het systeem bepalend is voor de abonnementskosten.

De vergoeding daalt naar 10 % bij een deelname vanaf € 50.000 en vanaf € 100.000 zelfs naar 5%.

Startkapitaal vanaf Variabele vergoeding
€ 10.000 20%
€ 50.000 10%
€ 100.000 5%

Tarieven per 1 juli 2018

De abonnementskosten worden ingehouden door de broker, dus u hoeft zelf niets meer te doen. Maandelijks wordt er automatisch verrekend met het saldo van uw rekening.

Voorbeeld:

Stel dat u deelneemt per 22 april. Eind april wordt dan gekeken of er een positief resultaat is. Stel dat er winst is gemaakt van € 900, dan wordt er dus € 180 ingehouden. Stel dat er een winst wordt gemaakt van € 1.107 in mei . Dan wordt er dus € 221 ingehouden. Stel dat er een verlies wordt gemaakt van € 589 in juni. Dan hoeft er niets ingehouden te worden. De volgende maand wordt pas abonnementskosten in rekening gebracht als de winst boven de € 1.037 komt.

Mocht u tussentijds willen stoppen, dan wordt de balans van dat moment opgemaakt.
Tussentijds instappen is mogelijk. Er geldt een ‘No Cure No Pay’-methode met High Water Mark. Dit betekent dat het niet uitmaakt wanneer u instapt. De cumulatieve winsten worden meegenomen.