We bieden je bij De Kritische Belegger graag een zo ruim mogelijk aanbod aan onafhankelijke informatie aan. Naast onze nieuws sectie hebben we nu ook een overzicht van rapporten. Heb je op- of aanmerkingen over onze brochures? Wil je graag aanvullende informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier in het menu bovenaan.

De groene investeringsgolf van $6 biljoen

In de Sustainable Development Goals (SDG) van de VN vinden we 17 aandachtspunten die de wereld moeten verduurzamen voor mens, dier en planeet. In dit rapport richten we ons op 5 van deze aandachtspunten waar u als kritische belegger uw voordeel uit kan halen.

Duurzaamheid is de toekomst en jaarlijkse investeringen in binnen- en buitenland zullen blijven stijgen. 

Don Graham & https://flic.kr/p/hAn1WQ

Hoe te beleggen in tijden van crisis en oorlog

Beleggen doet men voor de lange termijn, incidenten mogen lange termijn doelen niet in de weg staan wanneer het op beleggen aankomt. De oorlog in Oekraïne is echter wel meer dan een incident en voor veel beleggers hebben de afgelopen weken een dusdanige impact gehad dat hun portfolio wel drastisch moest veranderen. Voedseltekorten, bevroren activa en een noodgedwongen versnelling van de energietransitie zijn nog maar het topje van de ijsberg.

Wat jij als belegger kan doen om jouw portfolio beter te wapenen in tijden van extreme crisis en oorlog lees je in dit rapport. Met actuele tips voor aandelen natuurlijk.

Hoe bescherm ik mijn beleggingsportefeuille tegen inflatie?

De inflatie is halverwege 2021 flink toegenomen. Een stijging die het begin van dit jaar nog niet lijkt af te vlakken. De juiste beleggingsportefeuille kan goede bescherming bieden tegen een oplopende inflatie. Aandelen die beschermen tegen inflatie hebben groeipotentie. In dit gratis rapport van De Kritische Belegger leest u hoe u deze aandelen beter kunt herkennen.

Source: frankieleon & https://flic.kr/p/9JLCpM
Man,Wearing,Vr,Glasses,Virtual,Global,Internet,Connection,Metaverse,With

5 aandelen die gaan profiteren van het Metaverse

Een nieuwe volledig digitale wereld betekent een nieuwe dimensie aan de economie. The scramble voor het Metaverse is aanstaande en als Kritische Belegger mag je deze slag niet missen. We hebben een aantal aandelen uiteen gezet die je helpen mee te profiteren van the next big thing.

Duurzaam beleggen

Duurzaam beleggen begon als een niche, sindsdien is duurzaam beleggen elk jaar belangrijker geworden. Naar de mening van velen staat duurzaamheid al onscheidbaar verbonden met beleggen. Klik op de onderstaande link om het gratis rapport over duurzaam beleggen van De Kritische Belegger aan te vragen.

ESG belggen, duurzaam beleggen, duurzaamheid
Source: Marco Verch & https://flic.kr/p/S7mS3h

Investeren in crypto valuta met minder risico

Cryptocurrency is hét hot-topic in de economische wereld. De volatiliteit en onzekerheid die het met zich meebrengt, schrikt veel mensen echter af. Bij De Kritische Belegger hebben we een rapport opgesteld met daarin tips waardoor je met een gelimiteerd risico indirect in crypto’s kan investeren.

Beleggingen voor de toekomst

Aandelen met weinig risico en een rooskleurig toekomstbeeld is toch wel het geen waar veel beleggers naar op zoek zijn. Dit rapport geeft je 5 zorgvuldig gekozen beleggingen die op lange termijn een stabiele stijging tegemoet zien.

Volg ons op social media om dagelijks onafhankelijk economisch nieuws te ontvangen.

Volg ons