fbpx

We bieden je bij De Kritische Belegger graag een zo ruim mogelijk aanbod aan onafhankelijke informatie aan. Naast onze nieuws sectie hebben we nu ook een overzicht van rapporten. Heb je op- of aanmerkingen over onze brochures? Wil je graag aanvullende informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier in het menu bovenaan.

Financiële Outlook 2022

De jaarlijke Outlook van De Kritische Belegger is beschikbaar! Standaard verkrijgbaar voor 80 euro, nu tijdelijk gratis beschikbaar. Vul het formulier op de Outlook 2022 pagina in om het rapport direct te ontvangen.

Wereldwijd was 2021 een lastig jaar. In plaats van netjes te wijken sloeg de pandemie in de loop van het jaar weer met volle kracht toe. Door de terugkeer werden verwachtingen voor groei veelvuldig aangepast. Groeiverwachtingen voor 2022 zullen beter inspelen op de nog steeds aanhoudende pandemie.

Als belegger wil jij voorbereid beginnen aan het nieuwe jaar. Waar de pandemie valkuilen veroorzaakt bieden zich ook mogelijkheden aan. Lees over toekomstige trends, inflatie en beurs sentiment. Kan 2022 een mooi beursjaar worden? Zijn aandelen niet te duur? Lees het en meer in de Outlook 2022 van De Kritische Belegger.

Duurzaam beleggen

Duurzaam beleggen begon als een niche, sindsdien is duurzaam beleggen elk jaar belangrijker geworden. Naar de mening van velen staat duurzaamheid al onscheidbaar verbonden met beleggen. Klik op de onderstaande link om het gratis rapport over duurzaam beleggen van De Kritische Belegger aan te vragen.

ESG belggen, duurzaam beleggen, duurzaamheid
Source: Marco Verch & https://flic.kr/p/S7mS3h

Investeren in crypto valuta met minder risico

Cryptocurrency is hét hot-topic in de economische wereld. De volatiliteit en onzekerheid die het met zich meebrengt, schrikt veel mensen echter af. Bij De Kritische Belegger hebben we een rapport opgesteld met daarin tips waardoor je met een gelimiteerd risico indirect in crypto’s kan investeren.

Inflatie rapport

Een aantrekkende inflatie is des te meer rede om geld niet op je bankrekening te houden. Bekijk in ons inflatie rapport welke aandelen zouden kunnen profiteren van een aantrekkende inflatie.

Source: frankieleon & https://flic.kr/p/9JLCpM

Beleggingen voor de toekomst

Aandelen met weinig risico en een rooskleurig toekomstbeeld is toch wel het geen waar veel beleggers naar op zoek zijn. Dit rapport geeft je 5 zorgvuldig gekozen beleggingen die op lange termijn een stabiele stijging tegemoet zien.

Volg ons op social media om dagelijks onafhankelijk economisch nieuws te ontvangen.

Volg ons