Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vijf aandelen die van het Metaverse gaan profiteren

Het Metaverse heb je al van gehoord, maar hoe je een voordeel kan halen uit het Metaverse waarschijnlijk nog niet. Een nieuwe volledig digitale wereld betekent een nieuwe dimensie aan de economie. Nieuwe markten zullen zich ontpoppen, big-tech multinationals zullen hier gretig gebruik van willen maken. The scramble voor het Metaverse is aanstaande en als Kritische Belegger mag je deze slag niet missen.

Gaming, online shoppen en virtual reality zijn de voor de hand liggende mogelijkheden die zullen ontstaan hand-in-hand met het Metaverse. Maar heb je wel eens gedacht aan meetings met partners aan de andere kant van de wereld met een VR-bril op? De miljarden die om zullen gaan in sponsordeals?
Op dit moment geven jongeren al vermogens uit aan online cosmetica, deze wordt vooral voor videogames gebruikt. Moet je nagaan hoe hoog het potentieel in omzet is wanneer het leven nog meer online zal plaatsvinden. Merken als Nike, Gucci en Puma zullen ook deelnemen aan het Metaverse en dat is slechts het topje van de ijsberg.

Als Kritische Belegger zijn wij opzoek naar groeiaandelen. Bedrijven waarvan het Metaverse dusdanig afhankelijk van gaat worden dat ze onlosmakend verbonden zullen zijn. Big-tech zal blijven groeien en het Metaverse is the next big thing binnen de big-tech. Bereid je beter voor op wat komen gaat, vul het onderstaande formulier in om direct het gratis rapport van De Kritische Belegger te ontvangen.

Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.