Vijf aandelen die van het Metaverse gaan profiteren

Je hebt vast al gehoord van het Metaverse, maar hoe je daar voordeel uit kunt halen, weet je misschien nog niet. Een nieuwe, volledig digitale wereld betekent een nieuwe dimensie voor de economie. Nieuwe markten zullen zich ontwikkelen, en big-tech multinationals zullen daar gretig gebruik van willen maken. De strijd om het Metaverse is begonnen, en als Kritische Belegger mag je deze kans niet missen.

Gaming, online shoppen en virtual reality zijn de voor de hand liggende mogelijkheden die zullen ontstaan in het Metaverse. Maar heb je ook wel eens gedacht aan vergaderingen met partners aan de andere kant van de wereld met een VR-bril op? Of aan de miljarden die zullen omgaan in gesponsorde deals? Op dit moment geven jongeren al vermogens uit aan online cosmetica, die vooral voor videogames wordt gebruikt. Kun je nagaan hoe hoog het potentieel in omzet is wanneer het leven nog meer online zal plaatsvinden. Merken als Nike, Gucci en Puma zullen ook meedoen aan het Metaverse, en dat is slechts het topje van de ijsberg.

Als Kritische Belegger zijn wij op zoek naar groeiaandelen. Bedrijven die zo afhankelijk zullen worden van het Metaverse dat ze er onlosmakelijk mee verbonden zullen zijn. Big-tech zal blijven groeien, en het Metaverse is the next big thing binnen de big-tech. Bereid je beter voor op wat komen gaat, en vul het onderstaande formulier in om direct het gratis rapport van De Kritische Belegger te ontvangen.

2 gedachten over “Vijf aandelen die van het Metaverse gaan profiteren”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.