fbpx

Nieuws

Big-Tech, metaverse

Wat gaat Big-Tech doen in 2022?

De Big-Tech industrie zal blijven groeien. De belegger mag Big-Tech niet laten ontbreken aan zijn portofolio. Het vooruitzicht voor 2022?

Alle ogen op InFarm

Het Duitse InFarm met hoofdkantoor in Amsterdam gaat internationaal verder uitbouwen. Via een SPAC-fusie met Kernel wil het naar de beurs.

Kunstmatige intelligentie op de beurs, AI, kunstmatige intelligentie, artificial intelligence

Hoe AI de financiële wereld beïnvloed

AI en algoritmes zijn overal, in de toekomst zullen ze nog meer aanwezig zijn. Ook in de financiële wereld. Een gevaar of een mogelijkheid?

Duurzaam beleggen

Duurzame beleggingrobots

Duurzame beleggingrobots zijn geen utopie. Kunstmatige intelligentie en de beurs zijn niet meer los te koppelen. Tijd om AI te gebruiken voor duurzaamheid!

Kweekvlees

Kweekvlees kan de toekomst zijn

De industrie van kweekvlees groeit snel, maar nog niet veel bedrijven zijn beursgenoteerd. Als jij gelooft dat kweekvlees de toekomst is mag je deze toekomstige mogelijkheid niet missen.

Jes & https://flic.kr/p/Dhdcm

Tip van de week: profiteren van de onzekerheid

Onzekerheid op de financiële markten is tegenwoordig bijna een constante voor beleggers. Veel geopolitieke problemen en matige economische vooruitzichten maken beslissingen moeilijk.

Source: TradingAcademy.com & https://flic.kr/p/fKcz6k

Gratis signalen op de DAX

U vindt beleggen en traden leuk en wilt het in eigen hand houden. U kunt wel een extra hulplijn gebruiken. Wij bieden dit aan in de vorm van SMS Signalen. U krijgt zowel van de instap als de uitstap per e-mail en SMS een berichtje wanneer te kopen en te verkopen.