Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Hoog rendement is overal mogelijk

Actief beleggen in thema’s kan zijn vruchten afwerpen. Maar beleggers moeten de juiste onderwerpen verkennen. Als website hebben we een aantal megatrends onderscheiden.

Hoe de wereld er over tien, twintig of zelfs vijftig jaar uit zal zien, zouden de meesten van ons graag willen weten. Dit is ook relevant voor beleggers. Kort voorbeeld: als onze economie in de toekomst echt koolstofarm moet worden, heeft het geen zin om op steenkoolbedrijven te blijven vertrouwen. U kunt bijvoorbeeld investeren in zonne-energie.

Om te weten welke thematische investeringen potentieel bieden, kunnen megatrends helpen. Dit zijn transformerende krachten die bedrijven en industrieën van de grond af kunnen transformeren. Omdat megatrends gebaseerd zijn op vérstrekkende structurele veranderingen, kunnen ze gepaard gaan met enorme investeringsmogelijkheden.

Wij hebben een aantal megatrends geïdentificeerd: klimaatverandering en grondstoffenschaarste, de verschuiving in economische machtsverhoudingen, demografie en sociale verandering, snelle verstedelijking en technologische doorbraken. Vooral het laatste is van bijzonder belang, omdat het aanzienlijke economische en sociale veranderingen teweeg kan brengen.

Vanuit zo’n megatrend is de volgende stap om onderwerpen af ​​te leiden die geschikt zijn voor actieve langetermijninvesteringen. Daarnaast zijn thema-investeringen die megatrends aanpakken wereldwijd effectief, niet beperkt tot één enkele regio, en zo breed dat beleggers erin kunnen beleggen via wereldwijde aandelenmarkten.

Wij hebben een aantal rapporten opgesteld :

Flink Profiteren Van Kunstmatige Intelligentie

Beleggen In Internetveiligheid

3 Bitcoin-Aandelen

 

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *