Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Beleggers massaal naar passieve fondsen

Beleggers hebben tijdens de coronaviruspandemie geld gestoken in passieve fondsen, aangezien actieve fondsbeheerders de markt niet hebben verslagen. In totaal werd volgens onderzoeksbureau Calastone in maart £ 244 miljoen onttrokken aan de wereldmarkten, maar dit cijfer verbergt een diepere trend.

In totaal werd £ 1,4 miljard toegevoegd aan passieve fondsen, die een markt of sector willen weerspiegelen, terwijl £ 1,7 miljard werd verwijderd uit actieve fondsen, die de aandelenselectie willen gebruiken om beter te presteren dan de bredere markt.

Weinig tijd maar wel profiteren

Robin Powell van de Evidence Based Investor, een blog voor financieel advies, zei dat hij “niet verrast” was door de overstap van actieve fondsen naar passieve fondsen, aangezien fondsmanagers gefaald hebben in een neergaande markt.

Geld verdienen in elke markt

Wij hebben een systeem ontwikkeld die zowel op een stijging als een daling van de beurs kan inspelen. Dit jaar staan we op een winst van 57%.  Wilt u ook profiteren van een mooie winst en tegelijkertijd niets hoeven te doen ? Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *