Goud naar $ 3.000 binnen 18 maanden !

Tot nu toe heeft goud geen bescherming geboden in de coronacrisis. De prijs van het edelmetaal is niet gestegen en heeft niet gediend als een vluchthaven. Als het aan de analisten van zakenbank Banc of America ligt, kan daar wel eens binnenkort verandering in komen.

Bank of America-analisten Merrill Lnych verwachten dat goud binnenkort nieuwe dollarrecords zal bereiken. De bijna oneindige geldstroom van de centrale banken stuit op een beperkt aanbod van goud en een toenemende investeringsvraag naar het edelmetaal.

Automatisch Beleggen

U hebt weinig tijd en u wilt niet de hele dag met beleggen bezig zijn. Dan is automatisch beleggen mogelijk wat voor u.

Oneindig veel geld, beperkt goud
“De Fed kan geen goud drukken”, aldus Michael Widmer, hoofd van Metals Research bij Bank of America, Merrill Lnych, volgens een recent analyserapport van de Noord-Amerikaanse media . Tegen deze achtergrond kan de goudprijs binnen 18 maanden oplopen tot wel $ 3.000 per ounce. Dat zou overeenkomen met het huidige niveau bij een prijsverhoging van 78 procent.

Nieuw goudprijsrecord?

Het Widmer-team verwacht voor het lopende jaar een gemiddelde goudprijs van $ 1.695. Voor 2021 wordt een gemiddelde van $ 2.063 verwacht. Dit zou voor het eerst het hoogste record ooit van september 2011 overtreffen. “Nu de economische productie afneemt, de begrotingsuitgaven stijgen en de balansen van de centrale banken verdubbelen, kunnen fiat-valuta’s onder druk komen te staan. Investeerders zullen goud pakken ‘, aldus de experts. Ter oriëntatie: de goudprijs op basis van de LBMA-referentieprijs in Londen bedraagt ​​sinds het begin van het jaar gemiddeld $ 1.603 per ounce (maandelijkse gemiddelden).

Stijgende investeringsvraag
En er zou nog een ander belangrijk punt zijn om te overwegen. “Net zoals centrale banken de risico’s op de financiële markten opvangen, zullen overheden de uitgaven in tijden van vrede als nooit tevoren verhogen. De investeringsvraag is sterk gecorreleerd met de prijs van goud in de afgelopen jaren en we verwachten dat deze groep kopers de prijs van goud zal opdrijven. ”

Geld verdienen in elke markt

Wij hebben een systeem ontwikkeld die zowel op een stijging als een daling van de beurs kan inspelen. Dit jaar staan we op een winst van 57%.  Wilt u ook profiteren van een mooie winst en tegelijkertijd niets hoeven te doen ? Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER.

1 gedachte over “Goud naar $ 3.000 binnen 18 maanden !”

  1. Zoals stilletjes gewoon mag iedereen zomaar Onwaarheden uitkramen,goudprijs is in 6 weken (tijdens Corona crisis) van 48500€ naar 51800€ gestegen .laat ze nu maar correct zijn in haar prognose van 3000, dollar per Troy once in een jaar tijd ,Dan heb mijn goud portefeuille verdubbeld in 2 jaar tijd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.