Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

106 % rendement dit jaar

Terwijl de meeste portefeuilles weinig winst hebben gemaakt doen wij het met Automatisch Beleggen het dit jaar uitstekend. Wij staan op een rendement van liefst 106%. Hoe dat kan, kunt u lezen in onze brochure. Vraag het hier gratis aan.

Wat is Automatisch Beleggen

Wij zijn een van de weinige onafhankelijke websites voor beleggers. Ons streven is om de particuliere belegger zo goed mogelijk te helpen. Zij beschikken vaak niet over voldoende kennis en ervaring ten opzichte van de grote institutionele partijen. Als zodanig bieden wij diensten aan.  Een dergelijke dienst is Automatisch Beleggen.

Met deze dienst kunnen alle transacties automatisch verricht worden. Dan is er helemaal geen omkijken van uw kant en kunt u alles op zijn beloop laten en nu en dan eens checken hoe dat het gaat.

Met dit goeie nieuws bent u ten zeerste geïnteresseerd in ons beleggingssysteem. Ook mooi is dat er enkel een vergoeding wordt berekend wanneer er winst wordt gemaakt, dat is ‘fair’ van onzentwege.

De voordelen op een rijtje:

-Gemak
-Mooi rendement: ruim 400% sinds 2015.
-Flexibel: u kunt uitstappen wanneer u wilt.

Klik hier om de gratis brochure te ontvangen

Resultaten

Het startkapitaal (juni 2015) bedroeg € 7.000. Op 25 november 2020 was dit aangegroeid tot € 35.900. Dat is een rendement van 413 %.

De resultaten lijken te mooi om waar te zijn, maar we kunnen er niets anders van maken. Het is ook geen perfect systeem omdat ook verlies wordt gemaakt. Hieronder de grafiek van de resultaten per 25 november 2020.

Kapitaalontwikkeling Daxtrader per 25 november 2020
Kapitaalontwikkeling Daxtrader per 25 november 2020

U ziet de knikken in de grafiek, in die perioden werd verlies geleden maar u ziet ook dat telkens na de knikken de resultaten hoger werden. Voor een uitgebreide overzicht van de resultaten: zie https://dekritischebelegger.nl/automatisch-beleggen-resultaten/

Klik hier om de gratis brochure te ontvangen

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *