Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Aandeel Tesla op nieuw record

Sinds eind maart zijn de Tesla-aandelen meer dan verzevenvoudigd. Ondanks deze sensationele prestatie lijkt het einde van het verhaal nog niet te zijn bereikt. Met name het nieuwe record ($ 560) geeft een procyclisch signaal voor het kopen van investeringen.

Tegelijkertijd kan het meest recente uitstel sinds begin september worden geïnterpreteerd als een oplopende driehoek (zie grafiek). Dit is een koerspatroon met een duidelijk trendbevestigend karakter, waarmee beleggers ook koersdoelen kunnen bepalen. Ten slotte kan het aansluitpotentieel worden geschat op ongeveer $ 170, wat leidt tot een startdoelstelling in de regio van $ 670.

Op weg naar deze regio vormt de 161,8% fibonacci-projectie van de consolidatie in september ($ 609) een belangrijke mijlpaal. Het aandeel krijgt de wind mee van het verse MACD-ingangssignaal en van de aanhoudend zeer hoge relatieve sterkte (Levy). Beide indicatoren verkleinen het risico op een valse uitbraak aan de bovenkant. Om uzelf effectief te beschermen tegen een mogelijke “valse doorbraak”, is de high in oktober van iets minder dan $ 466 een goede stop-loss.

Tesla 25 november 2020
Tesla 25 november 2020 Bron: HSBC

Beleggen met gemak

U hebt weinig tijd en u wilt niet de hele dag met beleggen bezig zijn. Dan is Automatisch Beleggen wat voor u. Vraag de gratis brochure aan: KLIK HIER

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *