DAX : zal de uitbraak slagen ?

Vergeleken met de vorige dag boekte de DAX gisteren een aanzienlijke koersstijging. Daarmee is de aandelenbarometer de nullijn van het jaar gepasseerd en staat hij weer in het “groen”. De Duitse standaardwaarden werden doorslaggevend ondersteund door ontwikkelingen in de VS, waar bijvoorbeeld de Dow Jones voor het eerst in zijn geschiedenis boven de 30.000 punten sloot.

Met de DAX ligt de focus vandaag daarom op de twee meest recente wekelijkse hoogtepunten op 13.297 / 13.277 punten. Een sprong over deze hindernissen zou de opeenvolging van “binnenkaarsen” sinds “BioNTech Monday” naar boven doen verdwijnen.

Daarom zou het zetten van een positieve koers neerkomen op een eerste respectabel succes dat het hoogtepunt van september van 13.460 punten weer op de agenda brengt. Een sprint over het laatstgenoemde niveau zou neerkomen op een echte kaarttechnische bevrijding.

DAX 25 november 2020
DAX 25 november 2020

Hoewel de kansen op een uitbraak vandaag overheersen, is het belangrijk dat de beursindex onder de bodem onder van 19 en 13 november op 13.035 / 13.005 punten zakt.

Of de beurs stijgt of daalt, we kunnen altijd geld verdienen. Wij hebben een volautomatisch systeem ontwikkeld die al het werk uit handen neemt en zonder emoties belegd. Met succes: dit jaar staan we op een winst van 98%. Vraag hier de gratis brochure aan. KLIK HIER

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.