Wijziging Critivestor

Wij hebben onlangs de positie in Palladium verkocht. Dat leverde een winst op 10,2%.  Wij hebben deze tip gegeven op 8 december 2011. Wilt u ook behalve de instapmoment ook de uitstap weten? Wordt dan abonnee van Critivestor, onze portefeuille met wereldwijde beleggingen.

Voor slechts 99 euro inclusief BTW ontvangt u drie maanden lang elke week een update en ook een melding als er een wijziging plaatsvindt. Daarmee kunt u een portefeuille volgen die wereldwijd gespreid is, bijgehouden door een ervaren vermogensbeheerder.

U krijgt dus elke week een nieuwsbrief met een update en ook als er een wijziging in de portefeuille plaatsvindt.

U kunt u aanmelden via critivestor@dekritischebelegger.nl. Vermeld uw naam, adres, mobiele telefoonnummer, uw woonplaats en land.

Wijziging vandaag

Vandaag hebben we wederom een positie van de hand gedaan met een winst van ruim 20%.  Een deel van de opbrengst geherinvesteerd in een andere belegging.

Het rendement van Critivestor is daarmee gestegen naar 13,20%.  Het positieve resultaat bedraagt 829 euro.  Er staat nu € 491,06 liquide na deze transacties.

Reactie van een volger

Wij vroegen aan Frank, een tevreden abonnee van Critivestor, wat hij van de portefeuille vindt.

Mag ik uw mening over Critivestor vragen?  Voldoet het aan uw verwachtingen.  Wat vindt u ervan en kunt u het andere mensen aanraden? 

Frank:

Mijn mening is positief.  Het beantwoord aan de wens wereldwijd te beleggen op een wat offensieve wijze.

Als particulier (of als day-trader) die niet de mogelijkheden of kennis heeft om dit onderdeel zelf op de voet te volgen, zeker de opkomende markten, is dit een prima initiatief.

In de praktijk lees je zelf misschien e.a. over de betreffende markten en maak je zo goed als het kan een keuze en verdeling op dat moment. Het risico dat het daar dan bij blijft en niet actueel ingespeeld wordt op veranderingen in de markt is zeer groot.

Via deelname aan Crritivestor heb je toch zelf bewust de keuze gemaakt voor trackers, maar kun je meeliften met een professionele partij. Door de keuzes te volgen en gericht over de desbetreffende markten te lezen blijf je geboeid.

Belangrijke doelgroepen:

  • “gewone beleggers” die meer willen dan een statische portefeuille met (beleggings)fondsen
  • Actieve traders die voor het deel van de middelen die niet actief ingezet worden voor het traden een verantwoorde, ook nog steeds actieve, meer gespreide belegging kunnen opbouwen.

U kunt u aanmelden via critivestor@dekritischebelegger.nl. Vermeld uw naam, adres, mobiele telefoonnummer, uw woonplaats en land.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.