Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Rendementen tips januari 2012

Hoe doet Critivestor, onze trackerportfeuille het? Tijd voor een update. Wij zijn in oktober van vorig jaar begonnen met een portfeuille dat wereldwijd belegt. Daarmee kunnen we inspelen op ontwikkelingen in aandelen, obligaties, grondstoffen en diverse andere beleggingen.

Kenmerken zijn:

-Beleggen voor de lange termijn met een offensieve insteek

-Gespreid beleggen met trackers zodat de kosten beperkt worden.

-Wereldwijd beleggen in de markten zoals China, Brazilië, India etc.

Het rendement van Critivestor bedroeg op basis van de stand van gisteren: 315 euro oftewel 3,2% sinds 3 oktober 2011. Wij zijn nu volbelegd in 10 trackers. Negen posities staan op winst en slechts eentje staat op een  een klein verlies.

Meer informatie kunt u terugvinden op https://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/nieuw-critivestor/ enhttps://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/wereldwijd-beleggen-met-trackers/

Abonnement

U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief en de modelportefeuille volgen voor slechts 99 euro inclusief BTW voor drie maanden. Daarmee kunt u een portefeuille volgen die wereldwijd gespreid is, bijgehouden door een ervaren vermogensbeheerder.  U krijgt dus elke week een nieuwsbrief met een update en ook als er een wijziging in de portefeuille plaatsvindt.

U kunt ook kiezen voor een proefabonnement van 1 maand voor slechts 39 euro inclusief BTW.

Klik hier voor meer informatie en meldt u aan via:critivestor@dekritischebelegger.nl. Vermeld uw naam, adres, mobiele telefoonnummer, uw woonplaats en land en tevens voor welk abonnement u kiest.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Rendementen tips januari 2012”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *