Gratis tradingsignalen

Al met al zijn we het nieuwe jaar goed van start gegaan. Na 3 dagen handelen staat onze winst op 274 euro (bankkosten zijn al afgetrokken zodat dit een netto bedrag is) oftewel een rendement van 2,7%. Daarmee zijn we op schema om ons streven van 500 euro te halen.

Verschillende content

Wij als De Kritische Belegger bieden verschillende content aan voor onze bezoekers.

Als u een lange termijn belegger bent en gespreid wilt beleggen zonder grote risico’s te nemen, dan is wellicht Critivestor wat voor u.

Ook zijn we sinds kort van start gegaan met Hedgevestor,  voor de lange termijn belegger die in aandelen wil investeren en die dagelijks de tijd niet heeft om de beurs te volgen of wil volgen.

Bent u een rustige trader die relaxt wil zijn dan hebben wij Chel Trading voor u. Als u een baan overdag hebt en u wilt niet de hele dag naar koersen staren. Het is een vorm van swingtrading.

CritiTrader

Voor de snellere jongens en meisjes hebben we CritiTrader. De signalen van vorig jaar kunt u HIER bekijken. Wij zijn het nieuwe jaar op nul begonnen ondanks dat we nettowinst hebben behaald van 446 euro.

Wij zijn begonnen met een startkapitaal van 10.000 euro. Ons streven is om een rendement van 500 euro per maand te halen, dus 5% per maand. De signalen zijn bedoeld voor actieve traders die dagelijks in-en uitstappen en voor degenen die ook een paar dagen in positie willen blijven.

Volgen per e-mail

U kunt CritiTrader volgen op https://www.dekritischebelegger.nl/forum/trading/crititrader-2012.

Ook kunt u de portefeuille per e-mail volgen. Dit kunt u doen door u aan te melden als forumlid.  Plaats vervolgens een reactie in het draadje https://www.dekritischebelegger.nl/forum/trading/crititrader-2012 waarbij u kenbaar maakt dat u de updates van de portefeuille per e-mail wilt ontvangen.

Daarnaast kunt u het forum volgen op Twitter:  http://twitter.com/Beursforum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.