De econoom Martin A. Amstrong, die beschuldigd werd van oplichting van Japanse beleggers is vorige week vrijgelaten. Dat is te lezen op http://www.martinarmstrong.org/.
Martin A. Armstrong,voormalig voorzitter van Princeton Economics International, werd in 1999 veroordeeld maar kreeg daarna zeven jaar lang geen proces. In een van de meest opzienbarende processen in de Amerikaanse rechtsgeschiedenis, werd hij gevangen gezet totdat hij schikte. In 2007 kwam zijn zaak voor de rechter op beschuldiging van fraude en samenzwering. Hij kreeg nog eens 5 jaar cel.
Met dank aan Onno:
Martin Armstrong ontwikkelde een financiele voorspellingsmodel genaamd de “pi-cycle model. De op langere termijn prognoses , die nog steeds worden gecontroleerd door de financiele pers. Ook de CIA en de overheid van China waren benieuwd over de sleutel van dit model. Natuurlijk nooit afgegeven door de heer Armstrong en daarom als een “politiek-gevangene” nog steeds vastzittende.
Overigens voorspelde het model een belangrijke top in de financiele markten voor 27-februari-2007, met de volgende belangrijke bodem op 18 juni 2011.
Andere bronnen over Armstrong:
https://www.dekritischebelegger.nl/technische-analyse/patroonherkenning/goud-gaat-toppen-in-2017/
http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_A._Armstrong
Start met Automatisch Beleggen
De aloude beurswijsheid: ‘sell in May, but remember, come back in september’ zegt dat u in mei moet verkopen en in september moet terugkeren. De seizoensgebonden suggestie om 'in mei te verkopen en...
"Verkoop in mei en ga weg, maar vergeet niet terug te komen in september" is een oud gezegde op de aandelenmarkt. Deskundigen zijn echter kritisch over deze strategie.
Het aardige van een seizoensgebonden adagium is dat je er jaarlijks op terug kunt vallen. ‘Sell Rosh Hashanah, Buy Yom Kippur’ is er zo eentje.
Er is geen tweede kans op een eerste indruk. Dit spreekwoord komt vaak voor in interpersoonlijke relaties. Maar het bewijst ook graag zijn geldigheid op de beurs.