Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Martin Armstrong vrijgelaten

De econoom Martin A. Amstrong, die beschuldigd werd van oplichting van Japanse beleggers is vorige week vrijgelaten. Dat is te lezen op http://www.martinarmstrong.org/.

Martin A. Armstrong,voormalig voorzitter van Princeton Economics International, werd in 1999 veroordeeld maar kreeg daarna zeven jaar lang geen proces. In een van de meest opzienbarende processen in de Amerikaanse rechtsgeschiedenis, werd hij gevangen gezet totdat hij schikte. In 2007 kwam zijn zaak voor de rechter op beschuldiging van fraude en samenzwering. Hij kreeg nog eens 5 jaar cel.

Met dank aan Onno:

Martin Armstrong ontwikkelde een financiele voorspellingsmodel genaamd de “pi-cycle model. De op langere termijn prognoses , die nog steeds worden gecontroleerd door de financiele pers. Ook de CIA en de overheid van China waren benieuwd over de sleutel van dit model. Natuurlijk nooit afgegeven door de heer Armstrong en daarom als een “politiek-gevangene” nog steeds vastzittende.

Overigens voorspelde het model een belangrijke top in de financiele markten voor 27-februari-2007, met de volgende belangrijke bodem op 18 juni 2011.

Andere bronnen over Armstrong:

https://www.dekritischebelegger.nl/technische-analyse/patroonherkenning/goud-gaat-toppen-in-2017/

http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_A._Armstrong

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *