Opwaarts Goud: Potentieel van $140

Goudprijs maakt V-vormige ommekeer. Potentieel van $140 in zicht. Blijf op de hoogte van deze unieke kans!

Goud is altijd al een veilige haven geweest voor beleggers, maar de recente ontwikkelingen op de goudmarkt wijzen op een nog groter potentieel. De prijs van goud heeft een V-vormige ommekeer doorgemaakt, wat duidt op een mogelijke stijging. Met een berekend vervolgpotentieel van $140 USD, biedt dit een unieke kans voor beleggers. In dit artikel duiken we dieper in deze ontwikkelingen en wat ze kunnen betekenen voor uw beleggingsstrategie.

Belangrijke Signalen

Het edelmetaal goud heeft recentelijk een aantal opmerkelijke ontwikkelingen doorgemaakt. Het heeft de kruissteun van de 200-weeklijn (momenteel op 1.819 USD) en het dieptepunt van maart op 1.804 USD gebruikt als een perfect lanceerplatform. Deze ontwikkeling gaat gepaard met de breuk van de correctietrend sinds mei (momenteel op 1.896 USD) en de herovering van de 200-daagse lijn (momenteel op 1.931 USD) op dagbasis.

De V-vormige Ommekeer

Er waren onlangs een hele reeks constructieve grafieksignalen. De goudprijs overschreed gisteren de volgende sleutelmarkeringen, aangezien de hoogtepunten van september op 1.947/1.953 USD de volgende belangrijke katalysator markeren. Door de definitieve sprong over deze hindernissen vormt de recente koersontwikkeling een “V-vormig” omkeerpatroon (zie grafiek). Puur rekenkundig levert deze formatie een berekend vervolgpotentieel van 140 USD op – meer dan voldoende om perspectief te bieden op de historische hoogtepunten van 2020, 2022 en 2023 bij 2.070/2.072.

Conclusie

Op weg naar deze regio markeren de recente hoogtepunten bij 1.980 USD een eerste etappe, terwijl de 200-daagse lijn als nauwgezette beveiliging kan worden gebruikt. De recente ontwikkelingen in de goudmarkt zijn zeker iets om in de gaten te houden.

Bron: HSBC

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.