Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Bitcoin, goud en Triple A

Zijn Nederlandse staatsobligaties nog aantrekkelijk zonder Triple A-rating? Dat bespreekt BNR’s Pieter van der Werff met Jochem Baalmann van Indexus en Han Dieperink, hoofd beleggingen van de private bank van de Rabobank en Elmer Hogervorst, onafhankelijk analist en schrijver van het boek Geld, goud en zilver.

Gisteravond werd ik geïnterviewd op BNR Nieuwsradio over de bitcoin en over goud. Luister hier het interview terug.

Elmer Hogervorst
http://elmerhogervorst.wordpress.com

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Bitcoin, goud en Triple A”

  1. Avatar

    Deze crisis is niet éen als voorgaande, maar het wordt wel als zodanig bekeken. Ik denk dat menigeen nog voor verassingen komen te staan wat deze crisis nog gaat uitrichten, wanneer je verleden crisissen in je broekzak bij je draagt en daar op af gaat.

    Goud, het is allang geen ‘veilige haven’ meer, en zal het ook niet worden want dat is wat deze crisis doet, vroegere zekerheden zijn geen zekerheden meer.

    Bitcoin heeft het voordeel dat dit niet aan deflatie of andere geld eigenschappen onderhevig is, daarom maakt dit het een aantrekkelijk betaal- of spaar-middel. En zeker voor de komende jaren, die vol onzekerheid zullen zitten, kan dit middel een uitkomst zijn. Volgens mij zal de belangstelling voor Bitcoin alleen maar gaan toenemen vanaf nu.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *