Gouden tijden voor de werknemer

Pandemieën zijn van alle tijden en dan komt vanzelf de vraag op of er patronen te ontdekken zijn. Het lijkt erop.

De pestepidemie in de middeleeuwen vaagde pakweg 40% van de Europese bevolking weg. De decennia na de pandemie waren ‘gouden tijden’ voor de werknemer en dat ging ten koste van het kapitaal.

Uit onderzoek van de San Francisco Federal Reserve komt naar voren dat dit verschijnsel zich ook bij andere, minder verwoestende pandemieën herhaalt. Zal de werknemer anno nu ook profijt hebben van het coronavirus? Het zou zo maar kunnen.

Neem bijvoorbeeld Amazon, een bedrijf dat zich nooit veel gelegen heeft laten liggen aan de werkomstandigheden van zijn werknemers. Het bedrijf toont zich nu zowaar gevoelig voor klachten van zijn werknemers en probeert de arbeidsomstandigheden te verbeteren, de gezondheidsrisico’s te verminderen en verhoogt zelfs het minimumloon.

Het lijkt logisch, dat de werkelijk ‘onmisbaren’ in onze economie na het wegebben van het virus, ook een redelijker inkomen gaan genieten. De opvatting dat een pandemie de koers van economie en maatschappij verandert, is niet onjuist.

410% winst in vijf jaar

Een spaarrekening levert niets meer op , sterker nog het kan u geld kosten! U hebt echter weinig tijd en u wilt niet de hele dag achter de computer zitten. Dan is automatisch beleggen mogelijk wat voor u. Op die manier kunt u meeliften op het succes van ons systeem. Het heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een winst van € 28.705 gemaakt. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.