Zeven aandelen voor de zomerrally

Hoewel het gezegde “verkoop in mei en kom terug in september” vaak opgeld doet, weten slimme beleggers dat niet alle aandelen gedumpt hoeven te worden. Zij zijn nog steeds op zoek naar koopjes die winnaars kunnen worden. Als u zich zorgen maakt over dit adagium dan ziet u het mogelijk verkeerd. Beleggen is niet zo simpel als een beursgezegde. Het idee is wel aanlokkelijk. De analisten van FBN Securities hebben de resultaten van deze beleggingsstrategie van de afgelopen 20 jaar onder de loep genomen en komen tot de conclusie dat het goed werkt. Maar toch is het zaak om goed naar de markt te kijken.

Wij hebben recent vijf tips gegeven voor aandelen die u kunt verkopen om in te spelen op een daling.U kunt deze tips als belegger kosteloos van ons ontvangen. >>> VRAAG HIER NU KOSTELOOS AAN <<<

Deze tips doen het prima met een knaller van AMD die 21% lager staat. Het betekent echter niet dat alle aandelen gedumpt hoeven te worden. Er zijn een aantal aandelen die nog steeds een mooi rendement bieden. WILT U WETEN WELKE AANDELEN DIT ZIJN? BESTEL DIT RAPPORT VOOR SLECHTS 19,95 INCLUSIEF BTW. >>> VRAAG HIER NU HET RAPPORT AAN <<<

De beste aandelen om in mei te kopen zijn bijzonder veerkrachtig en boeken koerswinst als de markt op een oor ligt. De toonaangevende beursgraadmeter S&P 500 boekte een gemiddelde winst van slechts 0,6% in mei in de afgelopen vijf jaar. Dat is licht boven het gemiddelde. Sterker nog, in slechts 1 geval sloot de beursgraadmeter lager.

Welke aandelen zijn koopwaardig in mei? >>> VRAAG HIER NU HET RAPPORT AAN <<<

4 gedachten over “Zeven aandelen voor de zomerrally”

  1. Nou, de zomerrally op de Dow Jones zal kort zijn, en zal velen ook op het verkeerde been zetten…. En als een index gaat volgt spoedig ook de rest!.. Maarja, het zomerrally gebeuren staat nu eenmaal elk jaar in de belangstelling maar niet elk jaar is hetzelfde, en zeker dit jaar niet!..

  2. Bij mij is het nu juist ca.21.500, vandaar die korte ‘zomerrally’, en het is gelijk ook de top…Een top waar elke index het ook gelijk zal gaan voelen.. Maargoed, we zullen zien wat deze zomer allemaal in zich heeft, goedschiks of kwaadschiks..

  3. 21.500 is een Mont Blanc top.
    We gaan voor de Mount Everest top die veel hoger komt.
    En vanaf die top zal een neergang volgen die het Westen hard zal raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.