Voor de serieuze belegger

Als u niet de hele dag de beurs wilt volgen en ook gespreid wilt beleggen met een prima rendement, dan is Critivestor wat voor u. Met deze service beleggen wij wereldwijd in aandelen, obligaties, grondstoffen en in opkomende markten waardoor wij een breed gespreide portefeuille nastreven.  Wij beleggen in trackers  zodat de kosten beperkt worden.

Wij zijn 1 jaar geleden (3 oktober 2011) begonnen met deze portefeuille en wij kunnen met trots meedelen dat wij een rendement tot nu toe gehaald hebben van van 16,6%. Het is belangrijk te weten dat deze goede prestaties exclusief dividend zijn. De beleggers die de portefeuille volgen ontvangen dit dividend (kan oplopen tot bijvoorbeeld 7,7 % ). Daardoor is hun rendement in werkelijkheid aanzienlijk hoger!

Deze winst werd behaald met minder dan 10 wisselingen in de portefeuille zodat de transactiekosten beperkt zijn gebleven.

Wat is Critivestor?

Met Critivestor beleggen wij wereldwijd in aandelen,obligaties, grondstoffen etc met Trackers. Trackers worden steeds populairder ten koste van de ‘ouderwetse’ beleggingsfondsen. Het is een goedkope en effectieve manier van beleggen.

Kenmerken zijn:

-Beleggen voor de lange termijn met een offensieve insteek

-Gespreid beleggen met trackers zodat de kosten beperkt worden.

-Wereldwijd beleggen in de markten zoals China, Brazilië, India etc.

Meer informatie kunt u terugvinden op https://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/critivestor/

Voor wie is het geschikt?

Als u niet de hele dag de tijd heeft om de markten te volgen of gewoon niet wilt volgen, dan is Critivestor een mooie nieuwsbrief voor u. Wij beleggen voor de lange termijn met een offensieve insteek. Het aantal transacties voeren wij uit op basis de kansen in de markten.

Beleggers die zich abonneren kunnen elke week een update van de portefeuille verwachten. Daarnaast geven wij een wijziging van de portefeuille zo spoedig mogelijk door. U krijgt dus niet alleen de instap maar ook de uitstap te weten.

Abonnement

Wij vragen voor de nieuwsbrieven een bedrag van slechts 99 euro inclusief BTW voor 3 maanden.

Daarmee kunt u een portefeuille volgen die wereldwijd gespreid is, bijgehouden door een ervaren vermogensbeheerder.  U krijgt dus elke week een nieuwsbrief met een update en ook als er een wijziging in de portefeuille plaatsvindt.

U kunt u aanmelden via critivestor@dekritischebelegger.nl. Vermeld uw naam, adres, mobiele telefoonnummer, uw woonplaats en land.

5 gedachten over “Voor de serieuze belegger”

 1. Dat kan alleen maar winst hebben opgeleverd, vanaf 2011 lieten aandelenbeurzen stijgingen zien. Het is dus nu de vraag hoe de portefeuille vanaf nu zich zal ontwikkelen als stijgende beurzen er niet meer in zitten.

  1. Edwin, Dat klopt. Het totale vermogen bedroeg 12.419,89 euro op 25 april 2013 oftewel een rendement van 24,20% sinds 1 oktober 2011.

   Hieronder zie je de waardeontwikkeling van Critivestor:

   Waardeontwikkeling Critivestor per 25 april 2013

   Deze winst is exclusief dividend. De beleggers die de portefeuille volgen ontvangen dit dividend (kan oplopen tot bijvoorbeeld 7,7 % ). Daardoor is hun rendement in werkelijkheid aanzienlijk hoger! Ook worden renteopbrengsten buiten beschouwing gelaten.

   Het rendement werd behaald door minimale transacties dus door relatief lage kosten!

   @Willem: Beleggers kunnen tegen zeer lage kosten, anders dan de dure adviessites, een portefeuille volgen die bijgehouden wordt door een professional en die nu ruim anderhalf jaar positief scoort. Daarmee bieden wij een kwaliteitsproduct aan tegen geringe kosten.

   1. Tja,dat schreef ik al, “vanaf 2011 lieten aandelenbeurzen stijgingen zien”. Dus zo moeilijk was het niet om winst te behalen.’Minimale transacties’ waren niet nodig geweest als er met een trailing stop was gewerkt, het rendement was dan met éen transactie hoger geweest dan met de ‘minimale’ die nu gebruikt zijn. Een serieuze belegger wilt ook een serieuze aanpak van de service, maar zo te zien is het nog niet serieus genoeg!

 2. Eens met Edwin. Het is sowieso moeilijk om prestaties te vergelijken. Ik had gehoopt hier een echt onafhankelijke site te vinden. Maar dit ‘beleggingsadviesproduct’ maakt de site al niet meer onafhankelijk. Zucht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.