Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Update resultaten Automatisch Beleggen

Terwijl de meeste portefeuilles onder water staan doen wij met Automatisch Beleggen het dit jaar uitstekend. Wij staan op een winst van liefst 98%. Hoe dat kan, kunt u lezen in onze brochure. Vraag het hier gratis aan.

Wij hebben prachtig nieuws voor u: alle transacties kunnen automatisch verricht worden. Dan is er helemaal geen omkijken van uw kant en kunt u alles op zijn beloop laten en nu en dan eens checken hoe dat het gaat. Met dit goeie nieuws bent u ten zeerste geïnteresseerd in ons beleggingssysteem. Ook mooi is dat er enkel een vergoeding wordt berekend wanneer er winst wordt gemaakt, dat is ‘fair’ van onzentwege.

Graag ontvang ik de brochure over Automatisch Beleggen

Geld verdienen in elke markt

Dit jaar was een heftig jaar voor beleggers. De beurs daalde sterk vanwege de coronacrisis maar herstelde weer sterk. Toch staan de meeste portefeuilles onder water. De Duitse beursgraadmeter staat nog altijd onder de top van dit jaar. 

Wij hebben een systeem ontwikkeld dit zowel op een stijging -als een daling van de beurs kan inspelen. Met succes: in de afgelopen vijf jaar boekten we een winst van 401%. Dit terwijl de Duitse beursgraadmeter in essentie zijwaarts heeft bewogen.

U belegt met DaxTrader. Dit is een algoritme wat complexe handelsregels hanteert en zo profiteert van schommelingen in de DAX, de Duitse beursindex. 

 Resultaat dit jaar

De resultaten lijken te mooi om waar te zijn, maar we kunnen er niets anders van maken. Het is ook geen perfect systeem omdat ook verlies wordt gemaakt.

Hieronder de grafiek van de resultaten per 18 november 2020

Kapitaalontwikkeling Daxtrader per 18 november 2020
 
U ziet de knikken in de grafiek, in die perioden werd verlies geleden maar u ziet ook dat telkens na de knikken de resultaten hoger werden. Voor een uitgebreide overzicht van de resultaten: zie https://dekritischebelegger.nl/automatisch-beleggen-resultaten/ 

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *