Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Uitstekend rendement en beleggen met gemak

Het jaar 2020 zal voor altijd in ieders geheugen gegrift staan. Ik denk vooral aan al die professionals en vrijwilligers in de zorg die onvermoeibaar en onder moeilijke omstandigheden hun werk blijven doen. Het laat ons zien dat gezondheid niet vanzelfsprekend is en hoe erg eenzaamheid is.

Op de beurs was het een achtbaan. Door de pandemie daalden de koersen sterk. Maar evenzo herstelden ze weer. Ik kan me voorstellen dat het moeilijk is voor u om uw emoties te beheersen.

Steeds opnieuw blijkt dat in tijden van grote onrust de particuliere belegger of te vroeg of te laat uit de markt stapt.

Veel particulieren hebben ook niet de tijd en de kennis om de markten te volgen. Daarom bieden wij Automatisch Beleggen aan. Op die manier heeft u er geen omkijken naar en u vermijdt emoties. Tegelijkertijd behoudt u alle vrijheid.

Wij hebben een robot ontwikkeld dat automatisch belegt en kan inspelen op zowel een stijging als een daling van de beurs.

Het klinkt ongelooflijk maar we hebben dit jaar een rendement daarmee gehaald van liefst 119%. Sinds 2015 is er winst van ruim 417% geboekt. Wij verwachten dat de beweeglijkheid ook in 2021 zal aanhouden en wij hiervan kunnen profiteren.

Klinkt het interessant ? Wij hebben een brochure samengesteld. Hierin leggen wij uit hoe Automatisch Beleggen tot stand is gekomen, wat u kunt verwachten, hoe het werkt, wat de kosten en risico’s zijn en hoe u zich kunt aanmelden.

Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER

Wij wensen u prettige feestdagen en een heel gezond 2021 !

drs Satilmis Ersintepe
Algemeen directeur

Mobiel: + 31 (0) 6 337 335 68

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *