Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Euro-dollar zakt naar 1,20 in voorjaar

De afgenomen activiteit voor de kerstvakantie hebben deze week waarschijnlijk bijgedragen aan de terugval van de EUR / USD . Economen van de Rabobank verwachten dat het valutapaar de daling zal voortzetten en in het voorjaar op 1,20 zal noteren. De euro zal daarna zich herpakken en weer terug klimmen naar 1,23 in 12 maanden.

“De EUR / USD kan in 2021 verder stijgen, aangezien het reële renteverschil tussen de Duitse en de Amerikaanse lange rente dit jaar is verschoven ten gunste van de EUR. Gezien de realiteit van slechte economische cijfers zien we echter ruimte voor een terugval voor de EUR / USD. $ 1,20 in het eerste kwartaal, voordat het in 12 maanden stijgt tot 1,23.”

Als de inflatie in de eurozone hardnekkig laag blijft, zouden hogere nominale rendementen in de VS ook het reële renteverschil kunnen resetten. Gezien de richtlijnen van de Fed zou dit ook nog ver weg kunnen zijn. Aan het kortere einde van de curve zou een verlaging van de discontovoet van de ECB de EUR verzwakken.

Beste belegger is dit wat u wilt: een uitstekend rendement en beleggen met gemak. Onze beleggingsrobot heeft dit jaar een rendement van 119% rendement gemaakt. Dus bij een inleg van 100.000 euro had u nu meer dan 200.000 euro. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *