Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nog wilder jaar op de beurs?

Kort voor het jaareinde loont het de moeite om terug te blikken op een spannend beursjaar. Maar de vooruitzichten voor 2021 beloven ook geen verveling. Er zijn genoeg onderwerpen en ideeën voor investeerders. Bovendien ontdekken sommige beleggers nu pas de aandelenmarkt.

Het beursjaar 2021 staat voor de deur. Nog een handvol handelsdagen en het pandemiejaar is verleden tijd. Het werd gekenmerkt door een van de scherpste marktdalingen van de afgelopen jaren: in maart verloren de prijzen meer dan 30 procent, om vervolgens de verliezen in een even snelle rally goed te maken. Uiteindelijk kan gezegd worden: dit jaar is zeker zenuwslopend geweest. Maar wordt 2021 echt meer ontspannen?

Steeds opnieuw blijkt dat in tijden van grote onrust de particuliere belegger of te vroeg of te laat uit de markt stapt.

Veel particulieren hebben ook niet de tijd en de kennis om de markten te volgen. Daarom bieden wij Automatisch Beleggen aan. Op die manier heeft u er geen omkijken naar en u vermijdt emoties. Tegelijkertijd behoudt u alle vrijheid.

Wij hebben een robot ontwikkeld dat automatisch belegt en kan inspelen op zowel een stijging als een daling van de beurs.

Het klinkt ongelooflijk maar we hebben dit jaar een rendement daarmee gehaald van liefst 119%. Sinds 2015 is er winst van ruim 417% geboekt. Wij verwachten dat de beweeglijkheid ook in 2021 zal aanhouden en wij hiervan kunnen profiteren.

Klinkt het interessant ? Wij hebben een brochure samengesteld. Hierin leggen wij uit hoe Automatisch Beleggen tot stand is gekomen, wat u kunt verwachten, hoe het werkt, wat de kosten en risico’s zijn en hoe u zich kunt aanmelden.

Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER

In 2021 blijft de beurs voor velen taboe
Veel Duitsers willen komend jaar ook iets aan hun investeringen doen. Hier kun je aan de enquête zien dat we in Duitsland zijn: ondanks de lage rentetarieven door de monetaire en fiscale beleidsmaatregelen van de centrale banken, wil ongeveer een op de vijf respondenten toch geld op hun spaarrekening zetten (20 procent).

Aan de andere kant is een belegging in aandelen en dergelijke nog steeds niet zo sterk in de running: slechts 18 procent geeft aan een fonds- of effectenspaarplan te willen afsluiten dat regelmatige beleggingen mogelijk maakt, zelfs met een kleine premie. Slechts 15 procent van de ondervraagden is van plan om in het nieuwe jaar geld te investeren in de aandelenmarkt . Degenen die daarentegen dit jaar al actief waren op de beurs, verwachten in 2021 een sterkere stijging, vooral van de DAX. De optimisten rekenen erop dat de coronacrisis in een vroeg stadium afneemt en daarmee de bedrijfswinsten weer aantrekken.

Steeds meer particulieren zijn geïnteresseerd in beleggen omdat een spaarrekening niets meer oplevert. Wie echter zelf geen tijd of kennis heeft om op de beurs te handelen, kan ervoor kiezen om via de bank te laten beleggen. Vroeger was deze dienstverlening er alleen via speciale adviseurs voor grote vermogens, bijvoorbeeld vanaf 250.000 euro. Bij ons kan dat al vanaf 10.000 euro.

Wilt u een mooi rendement halen op een makkelijke manier? Wij bieden het Automatisch Beleggen aan. Een gewild product voor degene die weinig tijd heeft, of zich niet helemaal wil verdiepen in het beleggen. Vraag hier de gratis brochure aan.

Deskundigen verwachten dat de bedrijfswinsten zullen stijgen
Voor het portefeuillebeheerder van Union Investment, Jens Wilhelm, wordt 2021 een jaar van kansen in de hoop dat de coronabeperkingen komen te vervallen. Recordreeksen op de beurzen van New York geven een voorproefje van wat men zou kunnen verwachten van de Dax in Duitsland in 2021 . Union Investment-expert Wilhelm verwacht dat de wereldwijde bedrijfswinsten in 2021 met 30 procent op jaarbasis zullen stijgen, terwijl hij aandelen tot 10 procent ruimte geeft voor verbetering.

Heel wat experts wedden op Amerikaanse aandelen in het beursjaar 2021, ook al worden ze vaak geclassificeerd als overgewaardeerd op basis van de koers-winstverhouding (P / E). “Rekening houdend met de vrije cashflow, ziet het plaatje er vriendelijker uit, dus die selectie is ook hier de sleutel tot succes”, zegt Knut Gezelius, portefeuillemanager bij de Skagen Fund Boutique.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *