Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Rijk worden met beleggen

Financiële onafhankelijkheid is een wens van velen. Niet meer hoeven te werken en dingen doen die u leuk vindt.  Een mogelijke manier om dat te bereiken is door te beleggen. Voor velen is dit echter geen makkelijke zaak. Het ontbreekt hen aan kennis of tijd om zich volledig hieraan te storten. Een manier is om de rijken der aarde te volgen. Hoe beleggen zij?

Eerder schreef ik dat zij hun vermogen op een heel andere investeren dan Piet Particulier. “De economen Enrichetta Ravina, Luis Viceira en Ingo Walter, hebben de portefeuilles en beleggingen van 260 zeer welgestelden onderzocht tussen 2000 en 2009. Uit hun studie blijkt dat deze huishoudens met een vermogen van gemiddeld $90 miljoen, hun beleggingen spreiden. Ze gaan zelden traden en proberen zo min mogelijk belasting over hun beleggingen te betalen. Ze kunnen zich veroorloven om hun geld lange tijd in een investering te parkeren en hebben dus veel geduld. Iets wat de gewone particulier nauwelijks heeft.”

Volgens Mindy Rosenthal, directeur van de Institute for Private Investors, hebben rijke beleggers een meer lange termijn benadering met hun portefeuille en negeren ze de dagelijkse beslommeringen op de beurs die tot emotionele beslissingen kunnen leiden. Zij verkochten tijdens de kredietcrisis in 2008 hun aandelen niet en daarvoor zijn ze royaal beloond.

Wees er snel bij!

Het is dus belangrijk om geduld te hebben en zo min mogelijk te handelen. Daarnaast is het zaak om emoties uit te schakelen door te handelen volgens een systeem (vaste handelsregels).

Met dat doel zijn we dit jaar gestart met DaxTrader, ons handelssysteem op de DAX. Het systeem genereert slechts gemiddeld 9 signalen per jaar. Toch zijn de resultaten uitstekend. Het systeem kon iedere € 33.000 veranderen in € 229.000 in de afgelopen vijf jaar!

Als u geduld had, dan kon u met stapelen, dus steeds meer bijkopen, het startkapitaal vermeerderen naar €2,37 miljoen in 5 jaar! Dus bij iedere € 33.000 wordt dan 1 contract bijgekocht.

Wij verwachten binnenkort het eerste aankoop-of verkoopsignaal. Het is dus belangrijk om zo snel mogelijk mee te doen en geen signalen te missen. Alleen als alle transacties gevolgd worden is immers een consistent resultaat mogelijk. Wij raden u dan ook aan om een jaarabonnement te nemen.

Brochure

Wij hebben een brochure samengesteld die u kunt bekijken of downloaden: KLIK HIER.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *