Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Rijkdom: Azië zal Europa binnenkort inhalen

De wereldbevolking wordt rijker, de eisen aan vermogensbeheerders nemen toe: zelfs de rijken willen producten op maat tegen lage kosten. Robots kunnen in de toekomst helpen. De weg ernaartoe is moeilijk.

Wij hebben een beleggingsrobot ontwikkeld die gebruik maakt van data. U kunt op een gemakkelijke manier beleggen met een mooi rendement. Vraag hier de gratis brochure aan.

Vorig jaar stegen de financiële activa van particulieren wereldwijd met 9,6 procent tot $ 226 biljoen. Dit is het resultaat van een onderzoek van de BCG (Global Wealth 2020). Deze toename was de op één na grootste in de afgelopen 20 jaar. Pas in 2005 groeiden de wereldwijde financiële activa nog sterker met 9,8 procent.

Over het algemeen waren de jaren 2010 winstgevender met een gemiddelde jaarlijkse welvaartstoename van 6,2 procent dan de jaren 2000, gekenmerkt door twee ernstige crises (het barsten van de dotcom-zeepbel en de financiële crisis), waarbij de rijkdom slechts met 4,5 procent per jaar toenam .

De komende vijf jaar worden waarschijnlijk minder. Afhankelijk van hoe snel de economie herstelt van de corona-crisis, zouden de wereldwijde financiële activa tussen 1,4 procent per jaar (slechtste scenario) en 4,5 procent per jaar (met een snel herstel) moeten groeien.

In alle scenario’s zou de welvaart in Azië sneller groeien dan in Europa. Het resultaat: in 2022 zou Azië (exclusief Japan) West-Europa moeten vervangen als de op één na rijkste regio ter wereld. Dit gaat natuurlijk alleen over de volledige financiële activa van de regio, de welvaart per hoofd van de bevolking zal waarschijnlijk langer in Europa blijven bestaan.

Beste belegger is dit wat u zoekt? :  Met gemak beleggen en een mooi rendement. Ons handelssysteem op de Duitse beursgraadmeter heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een resultaat van € 35.750 (per 27 maart 2020) behaald. Dat is een rendement van 410%. Vraag hier de gratis brochure aan.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *