Ontdek AI Beleggen: webinar 1 augustus!

In een wereld waar technologie voortdurend evolueert, transformeert ook de manier waarop we beleggen. Kunstmatige Intelligentie (AI), zoals toegepast in technologieën zoals ChatGPT, speelt een steeds grotere rol in het nemen van complexe financiële beslissingen. Wil je meer leren over hoe AI jouw beleggingsstrategieën kan verbeteren? Doe dan mee aan ons exclusieve webinar, gehost door De Kritische Belegger.

Waarom AI Beleggen?AI gaat verder dan alleen maar gegevens analyseren; het biedt inzichten en voorspellingen op een niveau dat voorheen ondenkbaar was. Bij De Kritische Belegger geloven we in objectieve en data-gedreven benaderingen van beleggen. Tijdens ons webinar zal Satilmis Ersintepe, een econoom en oprichter van De Kritische Belegger, dieper ingaan op hoe AI kan worden toegepast om rendement te optimaliseren en risico’s te beheersen.

Wat kun je verwachten?

  • Inzichten van een Expert: Leer van Satilmis Ersintepe’s jarenlange ervaring in de financiële sector en zijn passie voor innovatieve beleggingsstrategieën.
  • Praktische Toepassingen: Ontdek hoe je zelf een AI kunt implementeren voor beleggen.
  • Interactieve Sessie: Stel vragen en krijg direct antwoord tijdens de live Q&A-sessie tijdens het webinar. Zodoende leert u meer. De interactieve sessie vergroot uw inzicht.

Wanneer en waar?

Datum: Donderdag 1 augustus 2024
Tijd: 19:30 – 21:00 uur (CEST)
Locatie: Online – Schrijf je in via Eventbrite

Registreer nu!

Mis deze unieke kans niet om jouw kennis over AI Beleggen te vergroten en je beleggingsstrategie naar een hoger niveau te tillen. Registreer je vandaag nog voor ons webinar en zet de eerste stap naar slimmere investeringsbeslissingen.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.