Rivian is een herstelkandidaat

De beurskoers van Rivian heeft de afgelopen drie jaar een flinke daling doorgemaakt, van een piek van $180 USD naar minder dan $10 USD. Beleggers die in het bedrijf hebben geïnvesteerd, hebben dus aanzienlijke verliezen geleden.

Rivian is een Amerikaans bedrijf voor elektrische voertuigen (EV’s) dat in 2009 werd opgericht. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling en productie van elektrische SUV’s, pick-up trucks en bestelwagens.

Technische Analyse

Echter, recente ontwikkelingen in de koersgrafiek van Rivian bieden hoop op een herstel. Technische analyse wijst op een aantal bullish signalen die duiden op een mogelijke trendomkeer van bearish naar bullish.

Key Levels en Koersdoelen

-Sleutelzone: De sleutelzone voor verdere koerswinst ligt rond de $14,89 USD / $14,95 USD. Deze zone wordt gevormd door de 200-dagenlijn en de neerwaartse trendlijn sinds 2021.
-Koersdoel: Een succesvolle break boven de sleutelzone kan de weg vrijmaken naar koersdoelen rond de $20 USD.
-Ondersteuning: De recente opwaartse gap ($12,04 USD) biedt ondersteuning in geval van een koersdaling.

Conclusie
Gezien de recente bullish signalen in de technische analyse, is Rivian een interessant aandeel om in de gaten te houden voor potentiële beleggers die op zoek zijn naar herstelkandidaten. De sleutelzone rond de $14,89 USD / $14,95 USD is cruciaal voor verdere koerswinst.

Bron: HSBC

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.