fbpx
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

De dollar zit in een berenmarkt. De Amerikaanse munt is ten opzichte van een mand met de belangrijkste valuta’s meer dan 20% gedaald. De zwakte zal naar verwachting zeven jaar aanhouden. De prijsactie van vorige maand is het begin van de volgende down-leg

Een zwakke dollar heeft enorme implicaties voor bijna elke beleggingscategorie, vooral vanwege de enorme hoeveelheid kapitaalconcentratie in de Amerikaanse munt en de niet-aflatende bullishness die zo velen verbaasde.

Een zwakke dollar is goed nieuws voor de olieprijzen. De prijs van het zwarte goud zou wel eens de grote verrassing kunnen zijn van 2018. Elke belangrijke inflatie sinds 1973 wordt aangewakkerd door een stijging van de olieprijzen. In bredere zin zullen grondstofprijzen ook gestuwd worden. De stijging zal versnellen.

De aanbevelingen van experts voor 2018 is voor u op een rijtje gezet en een selectie gemaakt van aandelentrackers om daarop in te spelen. KLIK HIER om het gratis rapport aan te vragen.

Ruwe olie, olievelddiensten, metalen en mijnbouw, materialen en industrie kunnen allemaal een snellere groei ervaren in vergelijking met hun recente trends. De opkomende markteconomieën zullen waarschijnlijk profiteren van een groeiende instroom van kapitaal naarmate de dollar verzwakt, wat hun neiging om te investeren en consumeren zal versterken.

Dit zou een zelfevullende groeicyclus kunnen creëren die meer kapitaal weghaalt van de dollar en ervoor zorgt dat grondstoffenprijzen boven verwachting uitstijgen – een spiegelbeeld van de ineenstorting van grondstoffenprijzen die de neerwaartse verwachtingen te boven gingen toen de dollar aan het versterken was. Dit zou ook opwaartse verrassingen kunnen veroorzaken in de inflatie gemeten in USD , met of zonder snellere Amerikaanse groei.

Jarenlang hebben we betoogd dat China op vele manieren de leider is. De rente op obligatiemarkten begon daar als eerste te stijgen. De lange bearmarkt in grondstoffen eindigde eerst in China. En onlangs hebben we opgemerkt dat de Chinese geldsnelheid drastisch begint te stijgen. De geldsnelheid is zo lang gedaald dat niemand er aandacht aan besteedt. Maar in een inflatoire boom zou de snelheid zeker toenemen  , wat bijdraagt ​​aan de inflatoire tendensen.

Amerikaanse obligaties die mogelijk gepiekt hebben en de excessen op de Amerikaanse aandelenmarkt , leveren verder bewijs dat beleggers het meest gevaarlijke – en opportunistische – investeringsklimaat in 45 jaar kunnen aangaan.

De aanbevelingen van experts voor 2018 is voor u op een rijtje gezet en een selectie gemaakt van aandelentrackers om daarop in te spelen. KLIK HIER om het gratis rapport aan te vragen.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *