fbpx
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

DAX veert op in komende dagen

Conform de verwachting opende Frankfurt in het rood en pakte vervolgens vrijwel onmiddellijk de herstelbeweging op. Waarna de DAX, door het zwabberende Wall Street, voor de rest van dag min of meer consolideerde. Geleidelijk schuift de beurs op in de richting van een meerdaags technisch herstel. Of deze correctie het einde van de bull market inluidt of dat slechts sprake is van een verfrissende zomerse onweersbui is nog niet duidelijk. Doorgaans slaat een bull market niet ineens om in een bear market, maar gaan daaraan één of zelfs meerdere plaagstoten vooraf.

Beste belegger is dit wat u zoekt? : Auto trading op de DAX die gemiddeld 100% per jaar heeft verdiend. Dit systeem heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een actueel resultaat van € 27.848 van gemaakt. Vergelijk dit met uw beleggingen. U kunt zowel automatisch als door middel van SMS signalen meedoen.

DAX 7 februari 2018
DAX 7 februari 2018

Over de grafiek

De koersgrafiek (wit) toont het koersverloop van de DAX van de afgelopen 4 handelsdagen. Van de vier cycli zie je zowel het historische als het toekomstige verloop (1 dag vooruit).

De mintgroene lijn onderscheidt strategische koopwaardige fases (grafiek onder mintgroen) van verkoopwaardige periodes (grafiek boven mintgroen). De paarse lijn levert een extra tactische tradingindicatie: de grafiek onder paars is koopwaardig, boven paars is verkoopwaardig.

De sentimentcycli zijn berekend op basis van een sentimentindicator. De cycli tonen de trend van het sentiment, berekend over de afgelopen 135 handelsdagen (dus ongeveer 6 maanden).

Door hun diepe wortels in de koershistorie staat het verloop in de komende  4 handelsdagen – met een waarschijnlijkheid van 97% – zo goed als vast.

Anders dan de traditionele technische analyse volgt het koersverloop de indicatoren (de cycli), in plaats van andersom.

Pieter Bos

Stijging of daling? Wij hebben een handelssysteem op de Duitse DAX ontwikkeld die op beide kan inspelen. Auto trading die gemiddeld 100% per jaar heeft verdiend. Dit systeem heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een actueel resultaat van € 27.848 van gemaakt. Vergelijk dit met uw beleggingen. U kunt zowel automatisch als door middel van SMS signalen meedoen.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *