Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Critivestor tijdelijk fors in prijs verlaagd

Wij willen u kennis wil laten maken met Critivestor, onze nieuwsbrief met een portefeuille aan trackers. Daarom hebben wij de prijs van onze abonnement verlaagd van 99 euro naar slechts 49 euro inclusief BTW ! voor drie maanden.

Wat is Critivestor?

Critivestor is een nieuwsbrief  die geschikt is voor de lange termijn belegger. Wij zijn deze portefeuille begonnen in oktober 2011. Het startkapitaal was 10.000 euro. Het vermogen is aangegroeid naar 13.908 euro, wat een rendement betekent van 39,1%. Het is belangrijk te weten dat deze goede prestaties exclusief dividend zijn. De beleggers die de portefeuille volgen ontvangen dit dividend (kan oplopen tot bijvoorbeeld 7,7 % ). Daardoor is hun rendement in werkelijkheid aanzienlijk hoger! Ook worden renteopbrengsten buiten beschouwing gelaten.

Hieronder de grafische weergave van de ontwikkeling van de portefeuille exclusief dividend

Critivestor 26 mei 2014

U ziet een prachtig oplopende lijn in de resultaten.

Het gaat om een portefeuille met uitsluitend trackers. Het is een goedkope en effectieve manier van beleggen. Het aantal transacties is minder dan 10 per jaar (afhankelijk van de marktomstandigheden). Er kan zowel in fysieke ETF’s als synthetische trackers worden gehandeld. Met Critivestor beleggen wij wereldwijd in aandelen,obligaties, grondstoffen etc met Trackers.

Critivestor is geschikt voor de lange termijn belegger die die niet veel transacties wilt doen.

Kenmerken zijn:

-Beleggen voor de lange termijn met een offensieve insteek

-Gespreid beleggen met trackers zodat de kosten beperkt worden.

-Wereldwijd beleggen in de markten zoals China, Brazilië, India etc.

Voor wie is het geschikt?

Als u niet de hele dag de tijd heeft om de markten te volgen of gewoon niet wilt volgen, dan is Critivestor een mooie nieuwsbrief voor u. Wij beleggen voor de lange termijn met een offensieve insteek. Het aantal transacties voeren wij uit op basis de kansen in de markten.

Beleggers die zich abonneren kunnen elke week een update van de portefeuille verwachten. Daarnaast geven wij een wijziging van de portefeuille zo spoedig mogelijk door. U krijgt dus niet alleen de instap maar ook de uitstap te weten.

Voor meer informatie (en als u zich wilt aanmelden) over Critivestor kunt u alles nog eens rustig nalezen op:https://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/critivestor/

Speciale actie

Als u zich nu aanmeldt, dan geniet u van een forse korting. U betaalt dus niet 99 euro maar slechts 49 euro! inclusief BTW voor drie maanden.  Via de onderstaande formulier kunt u zich aanmelden:

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *