Uw mening over ons forum

Op De Kritische Belegger hebben we een FORUM waaraan beleggers actief kunnen deelnemen. Heeft u ons forum bezocht? Langs deze weg wil ik graag uw mening weten.

Door middel van het forum kunt u uw visie toetsen aan de kennis van andere beleggers. Het maakt niet uit of u beginner bent of niet. U kunt ook vragen stellen en daarvan leren. Het gaat om samen informatie te delen en er allemaal beter van te worden. Dus doe ook mee!

Recent hebben wij ook een aantal aanpassingen doorgevoerd. Hierbij wil ik graag uw mening weten en stel het zeer op prijs als u reageert.

Ik vind het jammer dat er te weinig actieve leden zijn op het forum. Laat dus aub weten wat u graag ziet. Het forum is “voor beleggers en door beleggers”.

U kunt reageren middels onze contactpagina, onder dit artikel of op het forum: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/van-de-redactie/ideeen-en-suggesties-voor-forum/page/2#post-3513.

Alvast bedankt voor jullie suggesties.

Mvg,
Team van Forum De Kritische Belegger.

8 gedachten over “Uw mening over ons forum”

 1. Ja, heb wel een menig: het duurt 50 jaar voor we weten of de Fed goede beslissingen neemt, voor de rest zijn het allemaal brood etende profeten.

  Fed’s Plosser says it may take at least 50 years to understand the financial crisis and whether the Fed responded with the right actions.

 2. Ik heb al gereageerd over het forum. Dus vraag 1 is beantwoord.
  Vraag 2 of de opzet duidelijk is kan ik met ja beantwoorden.
  Vraag 3: zou ik niet weten. Ik denk dat ik maar incidenteel gebruik zal maken van het forum. Zie mij inhoudelijk niet echt een zinvolle bijdrage leveren.
  Hooguit af en toe een vraag stellen.
  Vraag 4; wordt in het hiervoorgaande beantwoord.

 3. Ik ben best een trouwe lezer van alle artikelen van de kritische belegger. Sterker nog ik krijg alle recente artikelen zelfs in mijn mail box. Vooral de artikelen over de technische analyse vind ik altijd heel boeiend om te lezen en vooral de reacties van lezers hierop. Wat ik wel van het hart wil hebben is dat sommige beleggers heel extra vagant, of eigenlijk een beetje buitensporig, kunnen reageren. Persoonlijk hecht ik zeer veel waarde aan beschaving in woord en daad en daar kunnen sommige lezers nog wel eens een cursus voor gaan volgen.

  Men vergeet dat het geen betaalsite is, doch een mooie adviesdienst waar je veelal toch heel veel en bruikbare informatie kan halen. Ik heb veel respect voor de schrijvers van de artikelen en heb dikwijls met hen te doen als er van de ongenuanceerde kritieken worden geleverd. Ik denk dank maar dat beleggers weer een verkeerde trade hebben gedaan en dan even stoom moeten blazen. Maar jullie zijn geen betaalde adviesdienst en zo behoort het naar mijn oordeel ook te blijven. Kortom, ik lees met veel plezier de artikelen maar onthoud mij stelselmatig van reacties van lezers. Meten is weten in het land der beleggingen en je kan goed meten als je op correcte wijze de inhoud van de artikelen leest. Beste mensen, geef vooral de kleur aan de site die het thans heeft en ik blijf met veel elan jullie artikelen lezen en volgen.

  Als er mensen zijn die naar mijn oordeel ongepast reageren, zal ik het zeker niet nalaten daarop even een correctie te schrijven.

 4. Beste Elly, wij kunnen niet alle onderwerpen op de reguliere site behandelen. Daarnaast biedt ons forum het voordeel dat je je eigen onderwerpen kunt beginnen. Ik kan me indenken dat je met een vraag zit en die beantwoord wilt zien. Die kun je dan stellen en forumleden kunnen proberen dit te beantwoorden.

  Op die manier is het veel interactiever en kun je je eigen onderwerpen instellen. Op het forum kun je plaatjes uploaden en Youtube video’s plakken.

  Ik kan het begrijpen dat je geen interesse hebt maar heb je dan wel tijd voor het volgen van deze site?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.