Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Tien waanzinnige voorspellingen voor 2021

Stervende zombies en Amazon op Cyprus. Mensen trekken terug naar het platteland, zilver gaat door het dak, Duitsland redt Frankrijk. Dat is de strekking van de tien ‘waanzinnige voorspellingen’ voor 2021 van Saxo bank. Deze verwachtingen zijn een reeks onwaarschijnlijke maar onderschatte gebeurtenissen (zwarte zwanen) die tot financiële paniek zouden leiden.

Gemaksbeleggen

Een spaarrekening levert niets meer op , sterker nog het kan u geld kosten! U hebt echter weinig tijd en u wilt niet de hele dag achter de computer zitten. Dan is automatisch beleggen wat voor u. Op die manier kunt u meeliften op het succes van ons systeem. Het startkapitaal (juni 2015) bedroeg € 7.000. Op 25 november 2020 was dit aangegroeid tot € 35.900. Dat is een rendement van 413 %. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER.

Het Corona-jaar 2020 laat het zien: de toekomst kan nooit worden voorspeld. Aan het begin van het jaar had bijna niemand verwacht dat een virus de economie en de samenleving wereldwijd zou lamleggen.

Niettemin durft Saxo Bank, zoals elk jaar, in de glazen bol te kijken en doet ze tien gewaagde voorspellingen voor 2021 . Opmerkelijke stellingen onder de “Outrageous Predictions” van de Deense bank zijn onder meer:

1. Corona leidt tot een universeel basisinkomen
De corona-epidemie heeft de kwetsbaarheid van de samenleving aan het licht gebracht. Dit leidt tot het vestigen van een onvoorwaardelijk basisinkomen. Doordat de bevolking financiële zekerheid krijgt, verliezen grote steden hun aantrekkingskracht. Veel mensen wonen liever ver weg van de centra, waar de prijzen lager zijn en de kwaliteit van leven hoger is. De vastgoedprijzen in de steden dalen enorm.

2. De dood van de zombiebedrijven
Het eerste deel van deze prognose wekt hoop: de vaccinaties tegen Covid-19 zijn zeer effectief en zetten de economische opleving in gang. Door de hausse is de inflatie echter met sprongen vooruitgegaan.

De centrale banken nemen tegenmaatregelen en proberen prijsstijgingen te beteugelen met snelle renteverhogingen – met weinig succes: de hoge rentetarieven brengen veel bedrijven in financiële problemen, faillissementen en betalingsachterstanden zijn het gevolg: we zijn getuige van de dood van zombiebedrijven.

3. Amazon verhuist zijn Europese hoofdkantoor naar Cyprus
De online retailer is een van de grootste winnaars in de coronacrisis. Als gevolg hiervan verhoogde de Europese Unie de druk op het Amerikaanse bedrijf om hogere belastingen te betalen.

Amazon zoekt afstand van Brussel en verhuist zijn Europese hoofdkantoor van Ierland naar het kleine “belastingparadijs” Cyprus.

De invloedrijke groep dwingt het mediterrane land met zware schulden tot lagere belastingen. De Europese Unie reageert – en besluit over een uniforme belastingheffing voor bedrijven in heel Europa.

De andere stellingen:
Bailout in Europa: Duitsland redt Frankrijk:

Blockchain-technologie luidt het einde van nepnieuws in:

China’s nieuwe digitale valuta veroorzaakt een tektonische verschuiving in kapitaalstromen:

Kernfusie – een revolutionaire ontwikkeling geeft de mensheid energie in overvloed:

Opbrengsten van ontwrichtende ontwikkelingen vloeien naar technologiefondsen voor burgers:

Als het om zilver gaat, schittert alles dankzij de enorme vraag naar zonnepanelen:

De volgende hightech generatie inspireert de opkomende landen:

Virusvaccin helpt bedrijven om zeep

Beleggen met gemak

U wilt profiteren van de kansen op de beurs maar u heeft weinig tijd of u wilt simpelweg van uw vrije tijd genieten, Dan is Automatisch Beleggen wat voor u. Op die manier kunt u meeliften op het succes van ons systeem. Dit jaar staan we op een winst van ruim 100%. Vraag de gratis brochure aan: KLIK HIER

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *