Rendement Critivestor

Op 3 oktober zijn wij begonnen met Critivestor, een trackerportfeuille dat wereldwijd belegt.Hoe doet Critivestor, onze trackerportfeuille het? Tijd voor een update. Onlangs de enorme beweeglijkheid van de beurzen staat Critivestor sinds de lancering op een winst van 4,45% oftewel 435 euro.

Wij zijn nu volbelegd in 10 trackers. Acht posities staan op winst en de andere twee op een klein verlies.

Met Critivestor beleggen wij wereldwijd in aandelen,obligaties, grondstoffen etc met Trackers. Trackers worden steeds populairder ten koste van de ‘ouderwetse’ beleggingsfondsen. Het is een goedkope en effectieve manier van beleggen.

Meer informatie kunt u terugvinden op https://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/nieuw-critivestor/ enhttps://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/wereldwijd-beleggen-met-trackers/

Abonnement

U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief en de modelportefeuille volgen voor slechts 99 euro inclusief BTW voor drie maanden. Daarmee kunt u een portefeuille volgen die wereldwijd gespreid is, bijgehouden door een ervaren vermogensbeheerder.  U krijgt dus elke week een nieuwsbrief met een update en ook als er een wijziging in de portefeuille plaatsvindt.

U kunt ook kiezen voor een proefabonnement van 1 maand voor slechts 39 euro inclusief BTW.

Klik hier voor meer informatie en meldt u aan via:critivestor@dekritischebelegger.nl. Vermeld uw naam, adres, mobiele telefoonnummer, uw woonplaats en land en tevens voor welk abonnement u kiest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.