Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Profiteer van trends

Wilt u profiteren van de wereldwijde  trends en beleggen in  markten zoals Brazilië, Rusland, India en China en andere opkomende markten? Wilt u inspelen op ontwikkelingen in  grondstoffen en aandelenmarkten? Dan is Critvestor wat voor u.

-Critivestor belegt voor de lange termijn met een offensieve insteek.

-Gespreid beleggen met trackers zodat de kosten beperkt worden.

-Wereldwijd beleggen in de markten zoals China, Brazilië, India etc.

De Critivestor portefeuille staat nu op een mooie winst van ruim 700 euro oftwel een rendement van 7,2%! Het rendement blijft gestaag toenemen. Op 3 januari was het positieve resultaat nog 315 euro oftewel 3,2%.

Wij zijn met deze portefeuille in oktober van vorig jaar begonnen. De portefeuille is nu nu volbelegd met 10 trackers.

Meer informatie over Critivestor kunt u terugvinden op https://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/nieuw-critivestor/ enhttps://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/wereldwijd-beleggen-met-trackers/

Abonnement

Beleggers kunnen profiteren van een wereldwijde spreiding met deskundige begeleiding met betrekking tot in -en uitstapmomenten. Bij geen enkele bank worden deze momenten geadviseerd. U kunt dus een professionele manier van beleggen volgen tegen hele lage kosten.

U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief en de modelportefeuille volgen voor slechts 99 euro inclusief BTW voor drie maanden. Daarmee kunt u een portefeuille volgen die wereldwijd gespreid is, bijgehouden door een ervaren vermogensbeheerder.  U krijgt dus elke week een nieuwsbrief met een update en ook als er een wijziging in de portefeuille plaatsvindt.

U kunt ook kiezen voor een proefabonnement van 1 maand voor slechts 39 euro inclusief BTW.

Klik hier voor meer informatie en meldt u aan via:critivestor@dekritischebelegger.nl. Vermeld uw naam, adres, mobiele telefoonnummer, uw woonplaats en land en tevens voor welk abonnement u kiest.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *