Wie wil Zien ziet Niets

De AEX zal naar verwachting tot 15 juli de opmars voortzetten. Het koersdoel voor de beurs is 350 met een overshoot naar 355. Koop op zwakte en verkoop op sterke dagen.  Op 15 juli zet de AEX waarschijnlijk een top neer waarna de beurs daalt tot 26 september. Als de AEX onder de 335 zakt, wordt aangeraden om de longposities te sluiten.

Weer een fantastisch verhaal van Noach met schitterende quotes:

“Voor wie wil zien ziet niets en wie niet wil zien sluit de ogen en ziet dan nog niets”

“Verliefde vrouwen die huilen produceren geen tranen maar ambrozijn”.

Uitgebreide analyses van aandelen zoals Google en Heinken en ook van vele grondstoffen. Weer de moeite waard om te lezen: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/trading/de-vinger/page/3#post-5710

2 gedachten over “Wie wil Zien ziet Niets”

 1. @Koos:
  Kijk op zo’n intelligent gestelde vraag wil ik best ingaan. Geeft een diepe interesse en belangstelling en een zekere niet te stille honger naar iets wat het grote geheim wordt genoemd. Wat bepaalt de prijs van een artefact of een voorwerp op de veiling?

  Gek genoeg is het antwoord vrij simpel alle handelaren gebruiken de gids van Art Price je kan dan online alle veilingprijzen vanaf 1906 teruglezen. Ieder object heeft meestal een geschiedenis althans voor de unieke wat dan ook wel unica’s worden genoemd. Voor de voorwerpen niet uniek wordt een bijna identieke genoemd.
  http://www.artprice.com/

  Je kan natuurlijk ook alle catalogi bestuderen en dat doen de meeste handelaren dan ook. Kennis is macht en geeft dat het vermogen alles op waarde te schatten.
  http://www.glerum.nl/catalogus.php?pagina_nummer=3&id=219&lang=nl

  Hoop dat het antwoord de behoefte wat stilt de ervaring leert dan dit soort honger moeilijk te stillen is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.