Pak 100 euro op Hypoport

Het aandeel Hypoport heeft een belangrijke koersdrempel bij 200 euro overwonnen, wat perspectief biedt op een verdere stijging met een potentieel van 100 euro.

We hebben als De Kritische Belegger dit aandeel vroeg onder de aandacht gebracht. Abonneer u ook op onze nieuwsbrief zodat u niets hoeft te missen. KLIK HIER

Uitbraak na bodemvorming

De koersontwikkeling van Hypoport sinds het najaar van 2022 kan worden gezien als een grote bodemformatie. De uitbraak boven de 200 euro bevestigt deze formatie en geeft een signaal dat de koers verder kan stijgen.

Potentieel

Het potentieel, afgeleid van de hoogte van de omkering, kan worden geschat op ongeveer 100 EUR. Op weg naar het benutten van dit koerspotentieel, definieert de piek van augustus 2022 bij 258,20 EUR een belangrijk tussendoel.

Ondersteuning cruciaal

Om de uitbraak te bevestigen, is het belangrijk dat de koers niet meer onder de 195,80 euro zakt. Dit was het laagtepunt van de vorige week en fungeert nu als ondersteuningszone.

Indicatoren bevestigen kracht

De Hypoport-aktie scoort goed op basis van 7 verschillende indicatoren die de prestaties van 160 Duitse aandelen vergelijken. Dit geeft aan dat de koers van Hypoport sterker is dan die van de meeste andere Duitse aandelen.

Tabel: Steun- en weerstandsniveaus

Sleutelcijfer Waarde
Huidige koers 225,60 EUR
Potentieel 100 EUR
Hoogste koers (augustus 2022) 258,20 EUR
Laagste koers en steun (vorige week) 195,80 EUR

Conclusie: koopkans met stop-loss

De technische analyse wijst uit dat de Hypoport-aktie zich in een sterke positie bevindt met een potentiële koerswinst van 100 euro. Beleggers die instappen, dienen een stop-loss te plaatsen onder de 195,80 euro om hun risico te beperken.

Bron: HSBC

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.