Hypoport-aandeel: kans op een flinke stijging!

De analisten van HSBC kijken regelmatig naar hun model dat uit meerdere factoren bestaat. Met zeven verschillende indicatoren, die vooral trends volgen, bekijken zij elke week de 160 standaard Duitse aandelen uit DAX, MDAX en SDAX. Deze beoordeling levert altijd weer interessante aandelen op om in te handelen.

Hypoport-aandeel

Vooral als er naast de puur kwantitatieve beoordeling ook een spannend koersverloop is. Dat is nu precies het geval bij het Hypoport-aandeel! Zij zien momenteel de grens van 200 EUR als de beslissende factor, waarvan het duurzaam overschrijden een daling zou omkeren. De huidige koers is 209 euro.

Hypoport SE is een in 2001 opgericht Duits bedrijf dat de rol vervult van een strategische en managementholding voor een groep technologiebedrijven voor de krediet-, vastgoed- en verzekeringssector.

Belangrijke markeringen

Nadat het aandeel onlangs respect toonde voor het besproken signaalmerk, benadrukt het “Hammer”-kaarspatroon van de afgelopen week de ambities van de stieren. Puur rekenkundig biedt een voltooide dubbele bodem een potentieel van ongeveer 100 EUR.

Toekomstige doelen

Op weg naar het benutten van dit potentieel, vormt de piek van augustus 2022 bij 258,20 EUR een belangrijk tussenstation. Om de besproken kans op een uitbraak echter niet in gevaar te brengen, is het in de toekomst belangrijk om de recente opwaartse koerskloof bij 174,90/168,00 EUR niet meer te sluiten.

Conclusie

Het is belangrijk om de markeringen en doelen in de gaten te houden om de kansen op succesvolle handel te vergroten. Het Hypoport-aandeel biedt momenteel interessante mogelijkheden, maar zoals altijd is zorgvuldige analyse en overweging essentieel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.