De Geheimen van Gann

Ontdek de geheimen van superbelegger Gann en leer hoe u meer rendement uit uw beleggingen kunt halen.

De Kritische Belegger wil samen met de ervaren technisch analist en vermogensbeheerder Cees de Vries een seminar houden over de unieke beleggingsmethode van superbelegger William Delbert Gann (1878-1955). Op diens methoden zijn de analyses van onze columnist gebaseerd.

W.D. Gann wordt gezien als één der grootste beleggers aller tijden. Door de accuraatheid van zijn voorspellingen in de 20-er jaren verwierf hij groot aanzien. Nog steeds is hij een populaire legende.

Gann was iemand die een score behaalde van 92%. Hij begon met niets en ze zeggen dat hij € 50 miljoen had verdiend met het traden. Hij voorspelde de crash van 1929. Pearl Harbor en nog veel zaken.

Gann- analyse is in Nederland en ver daarbuiten echter onderbelicht ten opzichte van bijvoorbeeld Elliott Wave en wordt nauwelijks toegepast. Dat heeft ook te maken met het feit dat hij zijn methoden nooit gepubliceerd heeft. Jarenlange research en persoonlijke coaching zijn dan ook de basis van het doorontwikkelde wiskundige model. Wij willen u kennis laten maken met deze techniek zodat u er van kunt profiteren.

Wij willen tijdens het seminar uitleg geven over zijn gebruikte methode en hoe u blijvend winstgevend kunt beleggen. Een belangrijk element van zijn techniek is namelijk dat beleggen gebaseerd moet zijn op rekenen (natuurlijk evenwicht zoeken). Daarnaast kunt u met Cees van gedachten wisselen over de verwachtingen aangaande de verschillende beleggingscategorieën als rente, valuta, aandelen etc.

Ook zal hij u laten zien waarom sommige koersniveaus zo belangrijk zijn als het gaat om voortzetten van een trend of niet. Natuurlijk zal er ook een tip worden behandeld zodat u door Gann’s ogen kijkend uw trade met wiskundige nauwkeurigheid kunt plaatsen evenals stoploss.

Bent u die belegger die nieuwsgierig is en consistent positief rendement wilt halen op basis van een andere methode behalve gokken, maak dan uw interesse kenbaar via het onderstaande contactformulier. Ook willen we u inspraak geven over de vorm en inhoud van de presentatie. Waar liggen uw behoeften? Dient er ook een educatief aspect deel van uit te maken, etc ?

Om deze avond kostendekkend te laten zijn wordt een bijdrage van EUR 100 (inclusief BTW) gevraagd. Het seminar zal gehouden worden in een centrale locatie in Nederland met goede parkeermogelijkheden. Wij willen een doordeweekse avond in november, uiterlijk december inplannen, van 19.00 tot 22.00 uur.

Deelname is exclusief voor particulieren en beperkt. Er kunnen maximaal 50 deelnemers meedoen, dus meld u zich snel aan, want vol is vol.

[easy-contact]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.