Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Critivestor op mooie winst

Het gaat goed met onze Critivestor portefeuille. Gisteren meldde ik u dat het rendement op 1,9% stond. Vandaag om 12:00 uur is de winst verder gestegen naar 3,2% oftewel een winst van 145 euro sinds de start op 3 oktober.

Update 17:36 uur (woensdag 12 oktober): winst is gestegen naar 4,3%

Wij hebben nu posities genomen in vijf  beleggingen die gezamenlijk een waarde hebben van 4.744 euro. Uit respect voor onze abonnees zullen we de exacte posities niet vermelden. Alle vijf beleggingen staan op winst.

Met Critivestor beleggen wij wereldwijd in aandelen,obligaties, grondstoffen etc met Trackers. Trackers worden steeds populairder ten koste van de ‘ouderwetse’ beleggingsfondsen. Het is een goedkope en effectieve manier van beleggen.

Meer informatie kunt u terugvinden op https://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/nieuw-critivestor/ en https://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/wereldwijd-beleggen-met-trackers/

Abonnement 

U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief en de modelportefeuille volgen voor slechts 99 euro inclusief BTW voor drie maanden. Daarmee kunt u een portefeuille volgen die wereldwijd gespreid is, bijgehouden door een ervaren vermogensbeheerder.  U krijgt dus elke week een nieuwsbrief met een update en ook als er een wijziging in de portefeuille plaatsvindt.

Wilt u zich aanmelden? Stuur ons een e-mail en vermeld uw naam, adres, mobiele telefoonnummer, uw woonplaats en land: critivestor@dekritischebelegger.nl

Disclaimer

De content is niet bedoeld als beleggingsadviezen. U heeft de vrijheid om het al dan niet op te volgen. Op alle content is onze disclaimer en Algemene voorwaarden van toepassing.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

10 reacties op “Critivestor op mooie winst”

 1. Avatar

  Beste Satilmis,

  Het is fijn om te zien dat de Critivestor op winst staat en ik begrijp ook dat dit met veel tamtam op de site wordt geplaatst. Dit zegt mij echter helemaal niets. Vanuit een beleggingsperspectief wil ik graag melden dat de prestaties van elke portefeuille moet worden vergeleken met een relevante benchmark. Stel dat de benchmark de AEX-index zou zijn of de MSCI-World index. Dan zou het wel zo netjes zijn om ook de prestaties van de benchmark erbij te plaatsen. Daarnaast zou het ook goed zijn om een uitspraak toe te voegen over het genomen risico in de portefeuille van critivestor. Als de portefeuille bestaat uit bijvoorbeeld ETF’s met een hefboom, dan mag je verwachten dat de portefeuille in een opgaande markt beter presteert dan de benchmark. Er is dan gewoon meer risico genomen door de beheerder. Omdat een bezoeker niets weet over de opbouw van de portefeuille en dus over het genomen risico, kan er totaal geen conclusie worden getrokken uit de melding dat de portefeuille op een mooie winst staat.

 2. Satilmis

  Beste Jan, bedankt voor uw reactie. Wij hebben duidelijk onze doelstellingen en methode toegelicht in de artikelen:

  http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/nieuw-critivestor/ en http://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/wereldwijd-beleggen-met-trackers/

  Wij zijn kort geleden begonnen en willen een indruk geven in de prestaties. Critivestor is zoals u weet een lange termijn portefeuille waarin een wereldwijde spreiding is aangebracht.

  De hefboom hebben wij maximaal gesteld op 3. Uit respect voor onze abonnees kunnen wij de samenstelling niet aan u doorgeven.

 3. Avatar

  Beste ….

  Beurzen omhoog, allemaal weer rendementen positiefect ect?. Dan is beleggen toch niet zo moeilijk.

  GRS

  Jan

 4. Satilmis

  Beste Jan, als het zo simpel was….

  Wist u dat VOORAF dat de beurzen omhoog gingen? Inderdaad dan was beleggen wel heel makkelijk.

  Daarnaast beleggen we niet alleen in aandelen, maar ook in obligaties, grondstoffen etc.

  GRS

  Satilmis

 5. Satilmis

  We hebben vandaag een nieuwe aankoop gedaan. De waarde van de portefeuille bedraagt € 5.700. Het rendement bedraagt 4,3%. Dat is een winst van € 236.

 6. Avatar

  Beste Satilmis,

  Wil je beleggers echt een goed inzicht geven in de rendementen van de critivestor, dan dien je ook het rendement op de liquiditeiten mee te nemen. je zou de bezoekers van de site de rendementen op maandbasis kunnen laten zien.

  Het totale rendement van de volledige portefeuille bestaat dan uit:
  a. het rendement van de beleggingen;
  b. de liquiditeiten en opgebouwde rente.

  dat is de manier om de prestaties van een portefeuille goed te laten zien en dan kunnen bezoekers ook de prestaties afzetten tegen een relevante index.

  Succes.

 7. Satilmis

  Het rendement omstreeks 12:00 uur op maandag 24 oktober 2011 bedraagt 3,2%. Dat is een winst van € 206.

  We hebben in zeven trackers belegd waaronder in aandelen,obligaties en grondstoffen.

 8. Satilmis

  Het rendement omstreeks 15:30 uur op woensdag 26 oktober 2011 bedraagt 4,9%. Dat is een winst van € 367.

  We hebben in acht trackers belegd waaronder in aandelen,obligaties en grondstoffen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *