Critivestor op 1000 euro winst

Critivestor, onze portefeuille die wereldwijd belegt staat op een mooie winst van ruim 1.000 euro oftewel een rendement van 10,7%. Daarmee blijft de winst toenemen. Vorige maand stond de teller nog op 315 euro.

Het is belangrijk te weten dat deze goede prestaties exclusief dividend zijn. De beleggers die de portefeuille volgen ontvangen dit dividend (kan oplopen tot bijvoorbeeld 7,7 % ). Daardoor is hun rendement in werkelijkheid aanzienlijk hoger!

Critivestor staat na vier maanden op een winst van 1.045 euro oftewel een rendement van 10,72%. Alle posities staan ruim in de plus. Zo hebben wij in de portefeuille een tracker die in koper belegt. Deze staat 15% boven water.

Het rendement werd behaald door minimale transacties dus door relatief lage kosten!

Wat is Critivestor?

Met Critivestor beleggen wij wereldwijd in aandelen,obligaties, grondstoffen etc met Trackers. Trackers worden steeds populairder ten koste van de ‘ouderwetse’ beleggingsfondsen. Het is een goedkope en effectieve manier van beleggen.

Kenmerken zijn:

-Beleggen voor de lange termijn met een offensieve insteek

-Gespreid beleggen met trackers zodat de kosten beperkt worden.

-Wereldwijd beleggen in de markten zoals China, Brazilië, India etc.

Meer informatie kunt u terugvinden op https://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/nieuw-critivestor/ en https://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/wereldwijd-beleggen-met-trackers/

Voor wie is het geschikt?

Als u niet de hele dag de tijd heeft om de markten te volgen of gewoon niet wilt volgen, dan is Critivestor een mooie nieuwsbrief voor u. Wij beleggen voor de lange termijn met een offensieve insteek. Het aantal transacties voeren wij uit op basis de kansen in de markten.

Beleggers die zich abonneren kunnen elke week een update van de portefeuille verwachten. Daarnaast geven wij een wijziging van de portefeuille zo spoedig mogelijk door. U krijgt dus niet alleen de instap maar ook de uitstap te weten.

Abonnement

Wij vragen voor de nieuwsbrieven een bedrag van slechts 99 euro inclusief BTW voor 3 maanden.

Daarmee kunt u een portefeuille volgen die wereldwijd gespreid is, bijgehouden door een ervaren vermogensbeheerder.  U krijgt dus elke week een nieuwsbrief met een update en ook als er een wijziging in de portefeuille plaatsvindt.

U kunt u aanmelden via critivestor@dekritischebelegger.nl. Vermeld uw naam, adres, mobiele telefoonnummer, uw woonplaats en land.

1 gedachte over “Critivestor op 1000 euro winst”

  1. Het gaat super met Critivestor. De winst is verder opgelopen naar ruim 1.193 euro oftewel een rendement van 12,3%.

    Alle posities staan op winst dus ik zou u aanraden om het ook te proberen. Het kost slechts 99 euro per 3 maanden. U zit verder nergens aan vast.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.