Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Een bijzondere grafiek van de DAX

De analyse van de DAX-prijsindex – d.w.z. de grafiektrend van de Duitse standaardwaarden zonder rekening te houden met dividenden – levert beleggers regelmatig extra kennis op. Op dit moment zou dit er als volgt uit kunnen zien: De steun in de vorm van het dieptepunt van augustus 2019 (5.030 punten) kon uiteindelijk de beursbarometer gebruiken als springplank.

DAX 16 november 2020
DAX 16 november 2020

De dynamische koersstijging in de loop van de maand tot op heden heeft zelfs de opvallende weerstandszone met 5.600 punten weer beschikbaar gemaakt. In elk van de afgelopen zes maanden heeft de DAX-prijsindex de respectieve maandelijkse hoogtepunten in deze baan gevormd.

Tegelijkertijd definieert dit niveau de nekzone van de topformatie uit 2018. De accumulatiezone die hier ontstaat wordt afgerond met de 38-maandenlijn (actueel op 5. 531 punten) en een Fibonacci-cluster uit twee verschillende retracements (5.555 / 5.644 punten). Als de Duitse standaardwaarden erin slagen over de genoemde hindernissen te springen, zijn koersen boven de 6.000 punten waarschijnlijk weer.

In de toekomst zal er zelfs een poging worden gedaan om het vorige hoogste punt ooit van 6.444 punten te bereiken. Het vermelden waard is de MACD, die momenteel werkt aan een nieuw toegangssignaal.

Wilt u als een miljonair beleggen ? Wij hebben een volautomatisch systeem ontwikkeld die al het werk uit handen neemt en zonder emoties belegd. Met succes: dit jaar staan we op een winst van 98%. Vraag hier de gratis brochure aan. KLIK HIER

Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.