fbpx
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

DAX systeem: + 40% deze maand

Ons DAX-systeem is het nieuwe jaar ijzersterk uit de startblokken gekomen. De winst bedraagt tot nu toe (16 januari) reeds € 4.093, Dat is een rendement van ruim 40% ! Onze lopende positie is long. Dat wil zeggen dat we inspelen op een stijging van de beurs.

Wij hebben een handelssysteem voor de Duitse beursindex DAX ontwikkeld voor de korte termijn: DaxTrader. Dit is dus bedoeld voor korte termijn handelaren. Wij zijn met dit systeem gestart in juni 2015. Sindsdien is er een rendement gehaald van 260%.

DaxTrader Korte Termijn 12 januari 2018.grafiek
DaxTrader Korte Termijn 12 januari 2018.grafiek

Algoritme

De handelsstrategie is geprogrammeerd om te reageren op prijsbewegingen en geeft signalen om een positie te openen en te sluiten. Het is gebaseerd op een algoritme.

Wij werken met een ingebouwde stoploss die ons beschermt voor grote verliezen. Deze heeft zijn nut bewezen want u ziet in de bovenstaande tabel dat de verliezen beperkt zijn gebleven. We spelen in op zowel stijgende- als dalende koersen. Bij het innemen van een positie wordt gelijk een stoploss order gegeven zodat verliezen beperkt kunnen worden. Daarnaast beschikt het systeem over een dynamische stoploss om zo lang mogelijk te profiteren van de trend. Het systeem is uniek en niet op internet te verkrijgen.

Brochures

Wij hebben brochures samengesteld die u kosteloos kunt aanvragen. U kunt kiezen uit de volgende twee mogelijkheden:

1. AutoTraden :  Ideaal bij weinig tijd.

2. SMS- en E-mail abonnement: U doet alles zelf. U krijgt signalen per SMS en e-mail over de instap en uitstap.

Nu kunnen we ons voorstellen dat u vragen heeft. Wij zijn dan graag bereid om die te beantwoorden. U kunt ons bereiken onder: 06- 337 335 68. Dit kan ook via de whatsapp. Vanzelfsprekend kunt u ook ons mailen.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “DAX systeem: + 40% deze maand”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *