Koopsignaal Unilever

De AEX top-5 heeft geprofiteerd van de daling van Unilever. Het systeem is nu gedraaid naar long. Daarmee wordt ingespeeld op een stijging van het aandeel. De shortpositie werd ingenomen op 14 december en gesloten op 16 januari. Dit resulteerde in een winst van € 3088 oftewel 2,7%. Mogelijk is het aandeel nu sterk gedaald.  Wij beleggen volgens een systeem, U kunt de signalen per SMS en e-email ontvangen.

Vijf grootste aandelen binnen de AEX

We zijn gestart met trading op de AEX-top 5. Ditmaal gaan we automatisch handelen. Wij gaan inspelen op marktbewegingen van de vijf grootste beursfondsen, zowel long als short. Dus we kunnen ook profiteren van een daling van de beurskoersen. Markten zullen immers niet altijd stijgen. Wij kiezen voor de vijf grootste beursfondsen vanwege de transparantie en liquiditeit. Het gaat om Royal Dutch Shell, Unilever, ING, ASML en Philips. Deze vijf fondsen maken qua weging meer de helft uit van de Nederlandse beursgraadmeter.

Benadering signalen

De signalen worden zuiver technisch beoordeeld volgens een uniek principe. De transacties worden automatisch verricht volgens het Tom & Jerry handelssysteem.

Resultaten

De afgelopen tijd werd een sterk resultaat gehaald:

AEX_top5_tabel_18_januari 2018
AEX_top5_tabel_18_januari 2018

Sinds 20 december is er een winst gehaald van €  28.777

Sinds de start op 27 september 2017 bedraagt het gesloten resultaat 20,7% oftewel € 20.715. De portefeuille staat op een winst van 8,3% (€ 10.127) .

AEX_top5_18jan2018
AEX_top5_18jan2018

Klik op plaatje voor een grotere afbeelding.

De portefeuille is openbaar te volgen op MyFXbook. Ook zal er periodiek een update via de site worden gegeven. Daarnaast is de portefeuille ook te volgen via Twitter.

[alert type=”info” icon-size=”normal”]Deze beleggingen kunnen ook gevolgd worden door middel van SMS en e-mail. U krijgt dan zowel de instap als de uitstap. Vraag de gratis brochure hier aan: KLIK HIER U kunt ook meedoen als u klant van Binck bent of een andere broker hebt.[/alert]

Automatisch Beleggen

Heeft u niet de tijd om u zelf volledig te verdiepen in beleggen of om 24 uur per dag transacties uit te voeren en te monitoren? Dan is automatisch beleggen mogelijk een goede optie voor u. De transacties worden automatisch op uw effectenrekening verricht. Op die manier heeft u er geen omkijken naar. KLIK HIER om een gratis brochure aan te vragen.

Contact

Hoe meer kennis u heeft, des te groter uw kans op goede resultaten. Schroom niet om met ons in contact te komen. U kunt ons bellen: + 31 (0) 6 337 335 68 of whatsappen. of ons e-mailen.

De redactie heeft geen positie in de aandelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.