DAX blijft records breken

De DAX-index blijft gestaag stijgen naar nieuwe recordhoogtes. Gisteren hebben we de constructieve aard van de recente adempauze benadrukt, die slechts twee dagen duurde. Een belangrijk argument was de ‘hamer’-omkeerpatronen op dagelijkse en uurbasis, evenals een klassieke correctievlag op korte termijn.

Uw geld verdubbelen in 3 jaar en zelf niets hoeven te doen? Vraag hier onze gratis brochure aan.

Nieuwe Recordniveaus

Dit is het 26e record dat de aandelenbarometer dit jaar heeft behaald, wat een indrukwekkende prestatie is en symbool staat voor een stabiele opwaartse trend. Het volgende doel is de 138,2% Fibonacci-projectie van de recente adempauze (18.926 punten) of mogelijk de ronde 19.000 punten.

Koersontwikkeling Sinds Maart
Over het algemeen kan de koersontwikkeling sinds maart ook worden geïnterpreteerd als een zijwaarts glijdende zone met een berekend koersdoel van ongeveer 19.500 punten.

Invloed van de Amerikaanse Markt
Extra wind in de rug komt momenteel uit de VS, waar zowel de S&P 500 als de Nasdaq-100 ook nieuwe recordhoogtes bereikten (respectievelijk 5.312 en 18.608 punten). De twee indices voegen een extra uitroepteken toe aan de eerder bereikte opwaartse doorbraken.

Bron: HSBC

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.