Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Beurscorrectie in aantocht ?

We hebben flink geprofiteerd van de eindejaarsrally en gisteren de positie gesloten met een winst van 400 punten op de DAX, de Duitse beursgraadmeter. Daarmee komt onze voor dit jaar uit op 139%. Onze gedetailleerde resultaten kunt u hier vinden.

Ondanks een moeilijk jaar hebben we een prima rendement gehaald. Hoe kan dat? Wij hebben een robot ontwikkeld dat automatisch belegt. Beleggers kunnen met ons meedoen zodat ze verder niets hoeven te doen. http://bit.ly/3oVGogk

De laatste DAX-prijs van het jaar werd woensdag om 14.00 uur op 13.719 punten genoteerd op het computerhandelssysteem Xetra. Dit komt overeen met een dagelijkse min van 0,3 procent. Het hoogste punt ooit van 13.903 punten op dinsdag werd niet meer bereikt. Maar de Duitse beursindex sloot het jaar na een steile op- en neerwaartse trend af met een verbazingwekkende plus van 3,5 procent.

Wellicht zal in het nieuwe jaar begonnen worden met wat stoom afblazen. Het is niet duidelijk dat de stijging van de Dax begin 2021 naadloos zal doorzetten – zoals de laatste handelsdagen voor oudejaarsavond al hebben laten zien. Na de topcijfers raakten de belangrijke indices van de Dax-familie voorlopig niet meer op kracht.

Na twee verkorte weken zal de handel op de Frankfurt Stock Exchange vanaf maandag weer voor vijf volle dagen beginnen. Veel spelers zullen echter waarschijnlijk nog in de kerstvakantie zitten en de handel zal op hun gemak verlopen. In het begin zijn de lokale beurzen waarschijnlijk afhankelijk van de Amerikaanse beurzen. De Dax beëindigde zijn handel op woensdag voor de aftrap van de VS, en in tegenstelling tot Frankfurt wordt Wall Street ook op oudejaarsavond verhandeld.

Wij verwachten dat de beweeglijkheid ook in 2021 zal aanhouden. Onze robot kan hierop efficient inspelen en profiteert zowel van een stijging als een daling van de koersen.

Klinkt het interessant ? Wij hebben een brochure samengesteld. Hierin leggen wij uit hoe Automatisch Beleggen tot stand is gekomen, wat u kunt verwachten, hoe het werkt, wat de kosten en risico’s zijn en hoe u zich kunt aanmelden.

Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *